Η Chevrolet πρωταγωνιστεί στην ταινία “Transformers 3”

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011, 10:26
Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
Η Chevrolet πρωταγωνιστεί στην ταινία “Transformers 3”

Το “Transformers 3”, που ξεκίνησε να προβάλλεται στην χώρα μας εδώ και δύο εβδομάδες αναμένεται να είναι μια από τις μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες της χρονιάς. Όπως ήταν αναμενόμενο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο για τους οπαδούς της επιστημονικής φαντασίας αλλά και για τους φίλους του αυτοκινήτου, καθώς βασικοί ήρωες είναι τα τεράστια εξωγήινα ρομπότ που μεταμορφώνονται σε εντυπωσιακά μοντέλα. Ανάμεσα τους βέβαια και ο “Bumblebee”, ο βασικός πρωταγωνιστής, που παίρνει την μορφή μιας εντυπωσιακής κίτρινης Camaro πέμπτης γενιάς.
 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι με την ευκαιρία της έναρξης των προβολών του “Transformer 3” η Chevrolet βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση της Camaro η οποία θα ξεχωρίζει χάρη στην χαρακτηριστική κίτρινη βαφή της που συνδυάζεται με μαύρες λωρίδες στο καπό και στην οροφή. Παράλληλα θα είναι εξοπλισμένη με μεγαλύτερη πίσω αεροτομή, με ζάντες ελαφρού κράματος των 20 ιντσών σε μαύρο χρώμα και φυσικά με τα «απαραίτητα» σήματα των Autobots (των καλών ρομπότ της ταινίας) στους τροχούς και στους εμπρός θόλους. Τα εμβλήματα των Autobots μπορεί να τα βρει κανείς και στο εσωτερικό (στην κεντρική κονσόλα και στα προσκέφαλα) όπου η βασική διαφοροποίηση σε σχέση με τις «κοινές» Camaro είναι το μαύρο δερμάτινο σαλόνι με τις χαρακτηριστικές κίτρινες ραφές στα καθίσματα και στο ταμπλό.

Η ειδική αυτή έκδοση της Camaro θα είναι διαθέσιμη στην Αμερικάνικη αγορά από τον Σεπτέμβριο, ενώ οι πρώτες παραγγελίες από ενδιαφερόμενους έχουν ήδη καταγραφεί. Στην Γηραιά Ήπειρο η έκδοση Transformers θα είναι διαθέσιμη από την αρχή του λανσαρίσματος του νέου μοντέλου, το οποίο θα ξεκινήσει από τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές και τοποθετείται χρονικά στα μέσα του φθινοπώρου.  

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011, 10:47