Τις προτάσεις της για τη μελλοντική αυτοκίνηση θα παρουσιάσει σε λίγες ημέρες στην έκθεση του Τόκιο η Honda. Ανάμεσα στα εκθέματα θα υπάρχουν ηλεκτρικά μοντέλα επόμενης γενιάς για εύκολες και ευχάριστες μετακινήσεις στις πόλεις, οχήματα μεταφοράς επιβατών μεσαίων – μεγάλων αποστάσεων και σπορ μοντέλα προσανατολισμένα στην οδηγική απόλαυση. 

Η ιαπωνική μάρκα θα παρουσιάσει το προηγμένο ηλεκτρικό όχημα κυψελών καυσίμου FCX Clarity, το ηλεκτρικό σκούτερ EV-neo, το ηλεκτρικό καρτ EV-MONPAL και το Honda Smart Home System, που υιοθετεί αρκετές τεχνολογίες παραγωγής ενέργειας, όπως μία μονάδα με κινητήρα αερίου και ένα σύστημα ηλιακής ενέργειας για τη μείωση των εκπομπών CO2 από σπίτια και οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, θα παρουσιαστεί το πρώτο μοντέλο παραγωγής N BOX της νέας σειράς μίνι οχημάτων N Concept που δίνει έμφαση στην ευρυχωρία. Στον χώρο των μοτοσικλετών θα υπάρχουν τα προγραμματισμένα μοντέλα παραγωγής NC700S, INTEGRA και NC700X, που θα εφοδιάζονται με τον νέο, παγκόσμιο κινητήρα της Honda 700cc. Ιδιαίτερη αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει το προγραμματισμένο μοντέλο παραγωγής CRF250L που συνδυάζει την ευκολία χρήσης στην πόλη με την απόλαυση της οδήγησης εκτός δρόμου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δείτε εδώ τα μελλοντικά οχήματα της Honda

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης