Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Από σήμερα, το zougla.gr εντάσσει μία νέα στήλη στην δημοφιλή ενότητα “auto moto” (που σημειωτέον ξεπερνά το 1.5 εκ. το μήνα σύμφωνα με το google analytics), που είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει αίσθηση και δεν θα διαβάσετε πουθενά αλλού για πολλούς και διάφορους λόγους!

Κάθε Δευτέρα λοιπόν, θα μαθαίνετε τι γίνεται στον κλάδο του αυτοκινήτου, το παρασκήνιο που υπάρχει, οι μετακομίσεις στελεχών – δημοσιογράφων, νέα καταστήματα, παραλειπόμενα και γενικότερα οτιδήποτε συμβαίνει στους τέσσερις αλλά και στους δύο τροχούς. Πράγματα που θέλετε να μάθετε, αυτά που συζητιούνται στην… πιάτσα, θα τα διαβάζετε μόνο εδώ για να ξέρετε από πρώτο χέρι τι γίνεται…

Φυσικά για όλους όσους θέλουν να μας ενημερώνουν για πράγματα που συμβαίνουν στο χώρο υπάρχει και το mail επικοινωνίας που είναι το: saribal@otenet.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Διαβάστε παρακάτω “Τα νέα της.. πιάτσας Νο1”

Σε αναζήτηση PR και Product manager βρίσκεται η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Renault. Μάλιστα για τις συγκεκριμένες θέσεις έχει αναρτήσει και αγγελίες (για να τις δείτε πατήστε ΕΔΩ)

———————————————————-

Αποχωρεί μετά από 7 χρόνια στην Isuzu ο Σωτήρης Κανελάκης ο οποίος μέχρι πρότινος κατείχε την θέση του υπεύθυνου Marketing της εταιρείας. Αυτή την εβδομάδα θα κάνει γνωστό σε ποια εταιρεία θα μεταφερθεί. Τη θέση του αναλαμβάνει από την 1η Απριλίου o Γιάννης Ζαμπέλης ο οποίος βρίσκεται στην εταιρεία από το 2003 (στον κλάδο των φορτηγών της Isuzu) ενώ από το 2012 κατέχει τη θέση του διευθυντή πωλήσεων της μάρκας.

———————————————————-

Μία νέα ραδιοφωνική εκπομπή με θέμα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στον αέρα του κρατικού ραδιοφώνου. Στον αέρα κάθε Δευτέρα στις 20:30. Παρουσιάζει ο Πάρις Ποντίκας ο οποίος έχει εκπομπή και το Σαββατοκύριακο στις 14:45.

———————————————————-

Πολύ… σπρώξιμο (ή καλύτερα.. ζμπρώξιμο που θα το έλεγαν και οι φίλοι μας οι Βορειοελλαδίτες για να ακούγεται πιο μπάσο) παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό για συγκεκριμένη φίρμα. Μήπως έχει παραγίνει το κακό;

———————————————————-

Στο Σαν Φρανσίσκο βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες δύο Έλληνες δημοσιογράφοι μαζί με στέλεχος της Mercedes για την οδήγηση της μελλοντικής F015. Πρόκειται για ένα αυτόνομο όχημα που όμως δεν το «δοκίμασαν» σε φυσικό περιβάλλον αλλά σε πίστα.

———————————————————-

Δημοσιογραφική παρουσίαση με τα Audi Α1, Α6 και TT Coupe διοργανώνει η ελληνική εισαγωγική εταιρεία Kosmocar, στις 2 Απριλίου στον Άλιμο…

———————————————————-

Οικονομικοί οι λόγοι αποχώρησης του Τάκη Πουρναράκη από την τηλεόραση του Alpha και από την καθιερωμένη εκπομπή της Formula 1. Να θυμίσουμε πως ο Τάκης κράταγε το τιμόνι της εκπομπής τα τελευταία 13 χρόνια…

———————————————————-

Stop… στο ένθετο που ετοίμαζε για οχήματα τύπου pick up στην Καθημερινή έβαλαν οι άνθρωποι της εφημερίδας. Το συγκεκριμένο είχε αρχίσει να επιμελείται ο Νίκος Λουπάκης ο οποίος έφαγε ξαφνικά πόρτα…

Από την άλλη προσεχώς ένθετο για το αυτοκίνητο ετοιμάζει η εφημερίδα Καθημερινή το οποίο θα επιμελούνται οι Γιάννης Κουτελιέρης και Άρης Γαλανόπουλος.

———————————————————-

Μέσα στον Απρίλιο ετοιμάζει ένθετο αυτοκινήτου και η Real News το οποίο θα επιμεληθεί ο Σπύρος Ρέκκας.

———————————————————-

Άλλο ένα ένθετο για το αυτοκίνητο ετοιμάζεται τον Απρίλιο. Αυτή τη φορά από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Επικεφαλής της προσπάθειας ο Τάκης Τρακουσέλης.

———————————————————-

Παρελθόν αποτελούν από τον Ελεύθερο Τύπο εδώ και λίγες εβδομάδες οι Σπύρος Κάγκας και Θωμάς Ευθυμίου. Ο Γιάννης Τσιρογιάνννης (φωτογραφία κάτω)  παραμένει στο δυναμικό και έχει αναλάβει αποκλειστικά την αρθογραφία στο site της εφημερίδας.

———————————————————-

Από 21-22 Μαρτίου η εφημερίδα Πρωταθλητής ξεκίνησε σελίδα αυτοκινήτου – μοτοσικλέτας. Επικεφαλής ο Γιώργος Βαρίνος με συνεργάτες τους, Νίκος Παπακωνσταντίνου και Γρηγόρη Κασωτάκη.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης