Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! Το τρίτο κατά σειρά «Τα νέα της πιάτσας» που δημοσιεύεται κάθε Δευτέρα μόνο στο zougla.gr βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στον… αέρα. Όλα τα τελευταία νέα και το παρασκήνιο από τον κλάδο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας θα τα διαβάσετε παρακάτω για να ξέρετε τι γίνεται και πίσω από τις… κάμερες.

Αν και διανύουμε ημέρες του Πάσχα οι ειδήσεις είναι πάρα πολλές, όπως πολλά είναι και τα e mail αλλά και τηλέφωνα για την στήλη που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Δυστυχώς λόγω πληθώρας ειδήσεων αφήνουμε μερικές και για την επόμενη Δευτέρα!!! Για όσους θέλουν να μας στέλνουν τα νέα τους μην διστάζουν να το κάνουν με e mail στο saribal@otenet.gr ή μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis).

Καλή ανάγνωση!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 1…  


Διαβάστε επίσης:
Τα νέα της πιάτσας, 2…

 

Διαβάστε παρακάτω “Τα νέα της.. πιάτσας Νο3”

Συνάντηση είχαμε προ λίγων ημερών στο Μέγαρο Μαξίμου και μάλιστα για πάνω από μία ώρα, με θέμα συζήτησης διοργάνωση αγώνα Formula 1 στην Ελλάδα. Κάποιοι φαίνεται πως δεν το βάζουν με τίποτα κάτω. Στο τέλος λέτε να κερδίσει ο… επιμένων;

———————————————————-

Την εμφάνισή τους έκαναν πριν από λίγο καιρό στην Ελλάδα οι… Κινέζοι, προκειμένου να συζητήσουν την έναρξη των πωλήσεων στην χώρα μας, όσον αφορά τα αυτοκίνητα της Great Wall. Οι πληροφορίες μας λένε ότι, μέσα στο καλοκαίρι ή το πολύ τον Σεπτέμβριο, θα αρχίσει η διάθεση των μοντέλων…

 

———————————————————-

Ο Στράτος Φωτεινέλης είναι ο… γηραιότερος εν ενεργεία τηλεοπτικός παρουσιαστής εκπομπών με θεματολογία το αυτοκίνητο και στους αγώνες, στην ελληνική τηλεόραση. Ξεκίνησε στις 17 Οκτωβρίου του 1990 από το Tele City και έκτοτε έχει περάσει από τα, Seven X, Blue Sky, TV Magic, Τήλε Τώρα, Polis, 902, Sport TV, Sunny, ANT1 Web TV, SBC και δεκάδες περιφερειακά κανάλια. Στην ομάδα του βρίσκονται πλέον οι, Διονύσης Λιβέρης (αρχισυντάκτης), Στάθης Πετρόπουλος, Ανθή Φωτεινέλη, Γιάννης Φωτεινέλης και Γιάννης Κανελόπουλος.

 
———————————————————-

Και επίσημα πλέον ο Βαγγέλης Παμπούκης (φωτογραφία πάνω) αναλαμβάνει (ως εκδότης και διευθυντής) την έκδοση του περιοδικού Auto Moto Βορείου Ελλάδος έπειτα από την αποβίωση του πατέρα του Ιωάννη Παμπούκη. Στην αρχισυνταξία παραμένει ο Αστέριος Βογιατζής ενώ η συντακτική ομάδα αποτελείται από τους: Αντώνης Κόλλιας, Μιχάλης Γκαβέζος, Στέργιος Μανώλης, Πάνος Διπλαράκος, Στράτος Παλαιολόγου, Δημήτρης Ταμπούρης, Παντελής Τζερτζεβέλης, Δημήτρης Χρήστου, Κώστας Στέφου, Βασίλης Καπουκρανίδης και Χρήστος Κίτσος. Υπεύθυνος ατελιέ είναι ο Δημήτρης Χρήστου.

———————————————————- 

Είναι χαμηλών τόνων και άψογος επαγγελματίας. Ο λόγος για τον υπεύθυνο του δημοσιογραφικού στόλου του Fiat Group Automobiles Hellas (Abarth, Alfa Romeo, Fiat και Fiat Professional) Νίκο Μπερτζελέτο ο οποίος έχει αναλάβει το κομμάτι αυτό εδώ και 3 περίπου χρόνια. Ο ίδιος βρίσκεται στην εταιρεία 7 χρόνια και όπως φαίνεται έχει πολύ μέλλον ακόμη!

 
———————————————————-

Αλλαγή έδρας για την εισαγωγική εταιρεία των αμερικανικών λαδιών Bardahl η οποία μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Συγκεκριμένα στην Ρόδου 193 στα Σεπόλια.


 
———————————————————-

Στην κορυφή των μηνιαίων περιοδικών αυτοκινήτου βρίσκεται σύμφωνα με τις τελευταίες πωλήσεις (Δεκέμβριος – επίσημα στοιχεία διανομής Τύπου “Ευρώπη”), βρίσκεται το Car & Driver.. Ακολουθούν με μεγάλη διαφορά και λίγο πάνω από τα 5.000 φύλλα, οι «4 Τροχοί».

Μηνιαία*
Car & Driver 17.070**
4 Τροχοί 5.370
Αγορά Αυτοκινήτου 3.840
Drive 2.750
Τροχοί & TIR 2.610
Super Autocar 2.580
*αφορά το μήνα Δεκέμβριο
**κυκλοφορεί με την εφημερίδα Έθνος

———————————————————-

Από τότε που αποχώρησε από την Ελλάδα (αλλά και την Ευρώπη) η Daihatsu, στην εισαγωγική εταιρεία Agripan υπάρχει έντονος προβληματισμός. Τα στελέχη της εταιρείας την είχαν στήσει στην αγορά πολύ καλά  και ξαφνικά βρέθηκαν με τα χέρια ψηλά. Εδώ και καιρό αναζητούν λύσεις αλλά δυστυχώς το οικονομικό κλίμα δεν βοηθά, με αποτέλεσμα εργαζόμενοι με ικανότητες να έχουν μείνει χωρίς αντικείμενο δουλειάς. To εγχείρημα της Mahindra συνεχίζει υποστηρικτικό αλλά δεν είναι ικανό να στηρίξει ένα τόσο μεγάλο μαγαζί. Προσπάθειες γίνονται για νέες συνεργασίες αλλά ο χρόνος δείχνει να είναι ο χειρότερος εχθρός.

———————————————————-

Μετά από πολλά χρόνια η BMW Hellas διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι εντός συνόρων. Συγκεκριμένα παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά 1 στα Τρίκαλα της Ορεινής Κορινθίας. Σιγά, σιγά πάντως, βλέπουμε ολοένα και περισσότερες εταιρείες να διοργανώνουν και πάλι “ελληνικές” παρουσιάσεις…

———————————————————-

Από τις αρχές Μαρτίου η εταιρεία Kosmocar A.E. ανέλαβε την διαχείριση της αποθήκευσης και διανομής των ανταλλακτικών της εταιρείας ΜΑΝ Ελλάς, θυγατρική της MAN Truck & Bus που εδρεύει στην Γερμανία και προωθεί στην ελληνική αγορά νέα και μεταχειρισμένα φορτηγά καθώς και ευρεία γκάμα λεωφορείων.

 
———————————————————-

Η Αννίτα Θεοχαράκη δεν κάνει συχνά εμφανίσεις και οι περισσότεροι δεν την γνωρίζουν ούτε από φωτογραφίες! Πρόσφατα όμως την είδαμε στο πανελλήνιο συνέδριο αντιπροσώπων της Nissan όπου μαζί με τον Τάκη Θεοχαράκη (με τον οποίο είναι ξαδέρφια) βράβευσαν κορυφαίους ντίλερ της μάρκας. Η Αννίτα Θεοχαράκη είναι κόρη του Βασίλη Θεοχαράκη και αδερφή με την Ντένη η οποία βρίσκεται στο τιμόνι της εισαγωγικής εταιρείας Renault.

 
———————————————————-

Λαμπαδηδρόμος στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» ήταν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes Benz Hellas Ιωάννης Καλλίγερος. Μαζί του και στελέχη της εταιρείας που συμμετείχαν στον αγώνα. Συνολικά η Mercedes Benz Hellas έδωσε το παρών με 101 δρομείς δείχνοντας πως στηρίζει το αθλητικό ιδεώδες.

 
———————————————————-

Η Toyota Hellas βράβευσε στις 3 Απριλίου τα κορυφαία στελέχη πωλήσεων και after sales του δικτύου της. Στον διαγωνισμό για το 2014 διαγωνίστηκαν στελέχη σε τρεις ειδικότητες όπως, σύμβουλοι πωλήσεων, τεχνικοί σύμβουλοι και τεχνικοί. Δείτε παρακάτω τους διακριθέντες.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ

ΚΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ Α.Ε.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΠΟΛΙΣ INCHCAPE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΘΕΡΜΗ) ΑΒΕΕ

ΤΕΧΝ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΚΟΤΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΟΛΙΣ INCHCAPE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΘΕΡΜΗ) ΑΒΕΕ

ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΟΛΙΣ INCHCAPE AθΗΝΑ (ΚΗΦΙΣΙΑΣ) Α.Ε.

ΣΥΜΒ. ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΚΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΛΕΣΤΗΣ Α.Ε.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ

ΑΔΑΜΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΟΛΙΣ INCHCAPE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΑΞΙΟΣ) ΑΒΕΕ

ΤΕΧΝ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΟΛΙΣ INCHCAPE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΑΞΙΟΣ) ΑΒΕΕ

ΣΥΜΒ. ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΚΑΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΠΟΛΙΣ INCHCAPE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΘΕΡΜΗ) ΑΒΕΕ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ

ΒΑΡΒΑΡΙΓΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΟΛΙΣ INCHCAPE AθΗΝΑ (ΣΤΑΥΡΟΣ) Α.Ε.

ΤΕΧΝ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΤΣΑΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΠΟΛΙΣ INCHCAPE AθΗΝΑ (ΣΤΑΥΡΟΣ) Α.Ε.

ΣΥΜΒ. ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΕΟΣ ΚΗΦΙΣΟΣ ΑΕΕΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ

ΚΑΛΑΚΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ ΑΕ

ΤΕΧΝ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ ΑΕ

ΣΥΜΒ. ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΕΚΟΥΤΣΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΠΟΛΙΣ INCHCAPE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΑΞΙΟΣ) ΑΒΕΕ

 

———————————————————-

Τις ακροαματικότητες των ραδιοφωνικών σταθμών Θεσσαλονίκης για την χρονική περίοδο από 19 Ιανουαρίου έως 1η Μαρτίου 2015 μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα. Η έρευνα αφορά άνδρες ηλικίας 18-44 ετών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης