Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     



Καλησπέρα σε όλους! Πιστοί στο ραντεβού μας και αυτή τη Δευτέρα, και «Τα νέα της πιάτσας» συνεχίζουν δυνατά.

Δυστυχώς η εβδομάδα που μας πέρασε επισκιάστηκε από τον χαμό του συναδέρφου Παναγιώτη Αρχοντίτση (φωτογραφία δεξιά), ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο και απεβίωσε στις 14 Απριλίου. Σοβαρός, χαμηλών τόνων, επαγγελματίας και αγαπητός στην πιάτσα, άφησε ένα μεγάλο κενό. Να τον θυμόμαστε με όλα τα θετικά του στοιχεία…

Καλό ταξίδι…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα δικά μας τώρα και όπως θα διαβάσετε παρακάτω, τα νέα δεν σταματούν ποτέ. Φυσικά όσοι θέλετε μπορείτε να στέλνετε τα δικά σας με την ένδειξη “για τα νέα της πιάτσας” στο saribal@otenet.gr ή μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis).

Καλή ανάγνωση!!!

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 1…  


Διαβάστε επίσης:
Τα νέα της πιάτσας, 2…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 3…

Διαβάστε παρακάτω “Τα νέα της.. πιάτσας Νο4”

 

Νέες συνεργασίες για την Mazda στο after sales κομμάτι. Στην Αθήνα με την εταιρεία «Παπράς», στην Κρήτη (Ηράκλειο) ξεκινάει συνεργασία με τη εταιρία «Τηλέμαχος», στην Καλαμάτα είναι υπό διερεύνηση συνεργάτης και κάτι ετοιμάζεται στην Λάρισα. Το επόμενο βήμα είναι να ξεκινήσει η πώληση αυτοκινήτων. Η κίνηση θα γίνει με τη νέα χρονιά καθώς ο επικεφαλής της προσπάθειας Αρτέμης Ξαγοράρης ασχολείται με τα διαδικαστικά που θέλουν πολύ χρόνο…

Η ομάδα τους after sales Mazda στην εταιρεία 'Παπράς'

———————————————————-

To ακούσαμε και αυτό… Στέλεχος Εισαγωγής Εταιρείας Αυτοκινήτων μας ζήτησε να μην δημοσιεύσουμε κάτι γιατί δεν… ήθελε! Μάλλον ξέχασε πως το επάγγελμα που κάνουμε είναι Δημοσιογράφοι και όχι διεκπεραιωτές…

———————————————————-

Από τον Alpha στο Star Κεντρικής Ελλάδος, ο Τάκης Πουρναράκης. Ο πρώην σχολιαστής της Formula 1 έκλεισε συμφωνία για να μεταδώσει την σούπερ ειδική διαδρομή σε αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι που θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου.

Στην αντίπερα όχθη, έμεινε εκτός, ο Στράτος Φωτεινέλης έπειτα από 23 χρόνια συνεργασίας με το συγκεκριμένο κανάλι. Αυτό που μένει να δούμετώρα, είναι τον Φωτεινέλη να μεταδίδει αγώνα της Formula 1!!!

———————————————————-

Εδώ και λίγες εβδομάδες μετακόμισε η Elastika Pirelli S.A. Τα κεντρικά της γραφεία, από την λεωφόρο Συγγρού 196 βρίσκονται πλέον στην λεωφόρο Βουλιαγμένης 580 στην Αργυρούπολη (πάνω από την αντιπροσωπεία της Ford Σφακιανάκης).

———————————————————-

Ο Γιάννης Καραβάς (φωτογραφία κάτω) θα τα δώσει όλα για όλα προκειμένου να πετύχει το εγχείρημα αναγέννησης της SsangYong. Κρυφό χαρτί το νέο Tivoli (SUV) που μπορεί να φέρει πωλήσεις και να την διατηρήσει ζωντανή στην ελληνική αγορά.

———————————————————

Μία νέα εκπομπή για αγώνες μοτοσικλέτας (Dragster, Motocross, Enduro κ.λπ.) μεταδίδεται από τη NOVA κάθε Πέμπτη στις 12:00 το βράδυ και μεταδίδεται σε επανάληψη την Παρασκευή (11:30 μ.μ) και το Σάββατο (14:30 και 20:30). Ο λόγος για το Motor Report που γίνεται σε συνεργασία με την ομοσπονδία μοτοσικλέτας και παρουσιάζει ο Ηλίας Ντέβελης.

———————————————————-

Η μέχρι πρότινος κεντρική αντιπροσωπεία (μαζί με τα γραφεία) της Subaru στην Πειραιώς 165 άλλαξε και πλέον λειτουργεί ως κατάστημα πώλησης οχημάτων Mahindra και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η έδρα της βρίσκεται στην λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου (το παλιό κτήριο) καθώς θεωρείται καλύτερο σημείο και για πωλήσεις αυτοκινήτων Subaru. Ο Θόδωρος Κλούβας που είναι ο γενικός διευθυντής, φαίνεται πως σιγά, σιγά τα αλλάζει όλα…

Κατεβασμένες οι ταμπέλες της Subaru στην Πειραιώς 165 καθώς μετακόμισε στα Βόρεια Προάστια...

———————————————————-

Την πρώτη του παρουσίαση μπροστά στους δημοσιογράφους, πραγματοποίησε ο Νίκος Καψής, Product Manager  στην BMW και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της παρουσίασης της ανανεωμένης Σειράς 1 που έγινε στα Τρίκαλα της Ορεινής Κορινθίας. Ο Νίκος Καψής βρίσκεται στην BMW Hellas 10 σχεδόν χρόνια και την θέση του Product Manager έχει αναλάβει από τον Ιούλιο του 2014.

Συνολικά 16 δημοσιογράφοι παρευρέθησαν στην παρουσίαση της ανανεωμένης Σειρά 1 της BMW...

———————————————————-

Μετά από 14 χρόνια στην EurotaxGlass’s Hellas ο Δημήτρης Νικολάου αποχώρησε από την θέση του Operating Manager στην EurotaxGlass ‘s Hellas Ltd.

———————————————————-

Η μακροβιότερη υπάλληλος του Fiat Group Automobiles Hellas είναι η Αγγελική Κοντοέ. Συνολικά βρίσκεται στην εταιρεία 25 χρόνια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται δίπλα στον πρόεδρο του Group και έχει αναλάβει την διαχείριση του δημοσιογραφικού στόλου. Το γεγονός ότι είναι πολύ αγαπητή με τους εκπροσώπους του Τύπου έχει να κάνει και με τα χρόνια εργασίας;

———————————————————-

Συνάντηση και γεύμα σε εστιατόριο με… θαλασσινά στην περιοχή των Βορείων Προαστίων, είχε την περασμένη εβδομάδα PR Manager μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας με τρεις δημοσιογράφους.

 
———————————————————-

Μπορεί ακόμα και όταν δεν βρίσκεται στο γραφείο να σε ενημερώνει για τα πάντα αφού έχει γίνει ένα με το… επαγγελματικό του laptop που βρίσκεται συνεχώς online. Ο λόγος για τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Nissan, Γιάννη Μεθενίτη, που έχει αλλάξει άρδην τον τρόπο επικοινωνίας με τους δημοσιογράφους.

 
———————————————————-

Και εκτός συνόρων ο Παντελής Τζερτζεβέλης από την Θεσσαλονίκη καθώς τον τελευταίο καιρό βρίσκεται μεταξύ Γαλλίας – Ιταλίας για να καλύψει αγώνες του Porsche Carrera GT cup.

 
———————————————————-

Στο Μόναχο και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα 20-21 Μαΐου διοργανώνει την δημοσιογραφική της αποστολή για τη νέα γενιά Mustang η εισαγωγική εταιρεία της Ford. Συνολικά 13 εκπρόσωποι του Τύπου θα πάρουν μία πρώτη γεύση σε δρόμους χωρίς όρια ταχύτητας….

To νέο Ford Mustang έρχεται στην Ελλάδα τον Ιούλιο...

 
———————————————————-

 

Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει η Renault με ποιους θα συνεργαστεί για θέσεις PR και Product manager.

 
———————————————————-

Διπλή εκστρατεία των αδερφών Καραγιωργάκη (Γιώργου και Χρήστου) για να καλύψουν φωτογραφικά τη νέα σειρά 1 της BMW. Ολοένα και σε περισσότερες παρουσιάσεις τους βλέπουμε καθώς η δουλειά τους εκτιμάτε από τους επαγγελματίες του χώρου…

———————————————————-

Το 4ο Scooter Moto Festival ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 24 Απριλίου και για τέσσερις ημέρες. Σημείο συνάντηση η Τεχνόπολη στο Γκάζι

 
———————————————————-

Σχεδόν τις 13.000 πραγματικές πωλήσεις αγγίζει το περιοδικό μοτοσικλέτας Moto & Rider που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Έθνος και τον υπόλοιπο μήνα στο περίπτερο.  Ήδη βρίσκεται στο 4ο τεύχος και συνεχίζει… Επικεφαλής της προσπάθειας ο ακούραστος Νίκος Βιτσιλάκης.

 
———————————————————-

Δημοσιογραφική παρουσίαση με επίκεντρο την Στυμφαλία διοργανώνει η Honda. Στην αποστολή που ετοιμάζει για τις 6 Μαΐου θα παρουσιάσει το ανανεωμένο CRV AWD 160 ίππων.

 
———————————————————-

Ένα ολοκαίνουργιο Nissan Micra δώρισε η οικογένεια Θεοχαράκη προκειμένου να στηρίξει το εργαστήρι ειδικής αγωγής «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ», στο πλαίσιο του εορτασμού 35 χρόνων λειτουργίας του . Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης και απασχόλησης ατόμων με νοητική υστέρηση. (Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να βοήθησετε πατήστε ΕΔΩ)

 
———————————————————-

Νυχτερινή προπόνηση με τρέξιμο διοργανώνει η Ford με… πλοηγό το νέο Mondeo που φωτίζει το δρόμο με τα εξελιγμένα φωτιστικά σώματα!!! Πρωτότυπη και ψαγμένη ιδέα με ουσία. Όσοι θέλετε να… τρέξετε δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Με πλοηγό το νέο Ford Mondeo και από πίσω αθλητές!!!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης