Πριν από ένα περίπου χρόνο η McLaren ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην αναβίωση της μάρκας και θα αρχίσει να κατασκευάζει σπορ αυτοκίνητα. Στόχος να μπορέσει να.. κλέψει μερίδιο αγοράς από της Ferrari με την οποία έχει τεράστια αντιπαλότητα όσον αφορά τους αγώνες στη Formula 1.

Επιθετική από όποια πλευρά και να κοιτάξεις την MP4-12CΗ MP4-12C η οποία υπολογίζεται ότι θα είναι διαθέσιμη στα τέλη του τρέχοντος έτους περνάει από χίλια δυο τεστ προκειμένου να εμφανιστεί 100% έτοιμη για τη μάχη και φυσικά να αποτελέσει το μεγάλο όνειρο όλων αυτών που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα πραγματικό super car. Πλέον οι άνθρωποι της μάρκας κάνουν δοκιμές εξέλιξης και στους δρόμους της Ισπανίας με καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα έτσι ώστε ο ανταγωνισμός να μην γνωρίζει το 100% του αυτοκινήτου. Όμως επειδή όταν διαβάζεις για ένα τέτοιο αυτοκίνητο θέλεις να μάθεις και πολλά νούμερα, να σημειώσουμε ότι, ο κινητήρας θα είναι 3.8 λίτρων, θα αποδίδει 600 ίππους με τη βοήθεια δύο turbo και θα έχει επιδόσεις πραγματική… κόλαση. Το 0-100 θα κυμαίνεται κοντά στα 3 δευτερόλεπτα και η τελικά θα ξεπερνά τα 320 χλμ./ώρα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταία φορά που παρουσιάστηκε αυτοκίνητο McLaren ήταν το 1991 όταν και εμφανίστηκε η θρυλική F1 που κατασκευάστηκε σε μόλις 100 αντίτυπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης