Η οικονομική κρίση έχει γεννήσει σημαντικές ευκαιρίες, με τις εταιρείες να κάνουν προσφορές, παρέχοντας τα μοντέλα τους σε τιμές που δεν θα τις… ξαναδούμε στην Ελλάδα. Επιπλέον, οι εταιρείες, θέλοντας να προσεγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες, προσφέρουν κορυφαίο εξοπλισμό ακόμα και σε μικρά αυτοκίνητα που μέχρι… χθες δεν τα βλέπαμε ούτε σε πολυτελή οχήματα. Η Toyota, που διατηρεί ηγετική θέση στην Ελλάδα, «ρίχνει» στην αγορά μία νέα έκδοση του Aygo, με πολύ καλή τιμή αλλά και εξοπλισμό που σίγουρα θα προβληματίσει θετικά κάποιους. Πρόκειται για τις εκδόσεις Aygo Plus Connect και Aygo Plus Sport Connect, που προσφέρουν ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση και αναβαθμισμένο εξοπλισμό, απαντώντας πλήρως στις ανάγκες των πελατών για Value For Money εκδόσεις.

Bluetooth, USB, GPS….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, οι νέες αυτές εκδόσεις είναι εφοδιασμένες με πίσω φιμέ τζάμια, περίβλημα ταχυμέτρου και αεραγωγών σε αποκλειστικό μαύρο χρώμα και με το αποκλειστικό σύστημα πολυμέσων i-box, ένα προηγμένο, αναδιπλούμενο και αποσπώμενο σύστημα με τα εξής χαρακτηριστικά: Σύστημα πλοήγησης Tom Tom με κάλυψη χαρτών όχι μόνο της Ελλάδας αλλά όλης της Ανατολικής Ευρώπης. Δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων, ανάγνωσης αλλά και γραφής μηνυμάτων, μέσω του ενσωματωμένου Bluetooth. Συνδεσιμότητα με USB, i-Pod και iPhone (το iPhone χρησιμοποιείται μόνο για αναπαραγωγή μουσικής, καθώς δεν συνδέεται μέσω Bluetooth). Δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3 μέσω USB, i-Pod & iPhone.

To εσωτερικό του Toyota Aygo είναι πολύ λειτουργικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Από 10.280 ευρώ
Το.. ρεζουμέ όμως και κυρίως στις μέρες μας είναι η τιμή ενός αυτοκινήτου. Οι τιμές για τις νέες εκδόσεις ξεκινούν από τα 11.000 ευρώ και πέφτουν στα 10.280, εξαιτίας της απόσυρσης που ο πελάτης μπορεί να κάνει χρήση, ακόμα και εάν δεν έχει να αποσύρει αυτοκίνητο! Επιπλέον, προσφέρεται δύο χρόνια δωρεάν service, τέσσερα χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και έξι χρόνια (χωρίς χρέωση) εγγύηση.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Toyota ή στο τηλέφωνο 210 2808000

Τιμές Toyota Aygo Plus Connect

  • Aygo 3D (11.000 – 12.190 €)
  • Aygo 5D (11.230 – 12.420 €)

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης