Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η κόντρα μεταξύ του Λεωνίδα Κύρκου και του Κώστα Πατσουρέα. Οι δύο κορυφαίοι οδηγοί αγώνων αν και τρέχουν σε διαφορετικές κατηγορίες διεκδικούν σε κάθε ανάβαση τον άτυπο χρόνο γενικής. Ειδικά μετά την ανάβαση του Αχλαδόκαμπου η… μάχη δείχνει να μην έχει τέλος και το μεγαλύτερο ποσοστό του φίλαθλου κόσμου περιμένει με αγωνία τον επόμενο αγώνα. 

Ωστόσο, η αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Πατσουρέα στο zougla.gr, άναψε φωτιές καθώς μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Λεωνίδα Κύρκο. Στη συνέντευξη μπλέχτηκε και το όνομα του τεχνικού εφόρου Αλέξανδρου Μαρατζίδη τον οποίο ο Πατσουρέας θεωρεί πως βάζει το… χεράκι του για τα όσα συμβαίνουν μιλώντας μάλιστα και για κουμπαριές που υπάρχουν και ευνοούν την άλλη πλευρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην μπερδεύεται τις κουμπαριές
Το θέμα θέλησε να το ξεκαθαρίσει ο Κώστας Κύρκος (αδερφός του Λεωνίδα, φωτό αριστερά) με τον οποίο (τον Μαρατζίδη) η κόρη του Πέννυ είναι κουμπάροι. Μιλώντας στο zougla.gr τόνισε: «Δεν είναι μυστικό αλλά ούτε και κακό να είμαστε κουμπάροι με τον Αλέξη Μαρατζίδη. Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον μπλέκουν (σ.σ τον Μαρατζίδη) με τον Λεωνίδα Κύρκο. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως, ναι μεν είμαστε αδέρφια με τον Λεωνίδα αλλά δεν έχουμε αγωνιστικές σχέσεις καθώς ελάχιστες φορές έχουμε δεχτεί βοήθεια από την ομάδα του. Αν γινόταν αυτό τώρα θα τρέχαμε με τον Δημήτρη Κύρκο Junior στους αγώνες. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μία φιλία που έχουμε με έναν άνθρωπο χρησιμοποιείτε αρνητικά αφού όπως σας είπα δεν υπάρχουν σχέσεις που να σχετίζονται με αγώνες». 

Διαβάστε επίσης: Ο Πατσουρέας καρφώνει…. τον Λεωνίδα Κύρκο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης