Aπό τη στιγμή που ο Kimi Raikkonen αποφάσισε να εγκαταλείψει την F1 και να πάει στα ράλι, κάνοντας, όπως αρχικά ο ίδιος δήλωσε, ένα μικρό διάλειμμα, οι φήμες θέλουν τον Φινλανδό να γυρνά στην F1 και μάλιστα στη RedBull. Βέβαια, οι φήμες αυτές δεν ξεκίνησαν τυχαία, μια και η συμμετοχή του Raikkonen στο WRC είναι χορηγημένη από τη RedBull, που τον ενέταξε στο δυναμικό της ομάδας της στα ράλι.

«Ο Raikkonen έχει συμβόλαιο με τη Red Bull, ας δούμε όμως πως θα τα πάει» δήλωσε υψηλό στέλεχος της RedBull «Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια στη RedBull και υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Πρώτα πρέπει να δούμε πώς θα τα πάει φέτος στα ράλι και τι θα θέλει στο τέλος να κάνει, αλλά η ιδέα για την ομάδα της F1 δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο ο Raikkonen δεν ανησυχεί για το μέλλον και απλώς διασκεδάζει με το νέο του ενδιαφέρον που είναι το ράλι. «Εμένα δεν με νοιάζει» δήλωσε ο 30χρονος Φινλανδός, όταν ρωτήθηκε αν του λείπε η F1 «Δεν την παρακολουθώ από κοντά. Διαβάζω για την F1, όπως και εσύ από τις εφημερίδες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης