Σε αρκετές χώρες έχει ήδη ξεκινήσει η διάθεση του νέου μοντέλου της Aston Martin με την ονομασία Cygnet. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πόλης, του οποίου όμως η τιμή δεν θα έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Στην Ελλάδα, για παράδειγμα, η τιμή του Cygnet θα ξεκινά από τα 59.000 ευρώ και θα αρχίσει να πωλείται τις επόμενες εβδομάδες.

Πριν καλά καλά ξεκινήσει να κυκλοφορεί, οι πρώτες φήμες για την ηλεκτρική έκδοση και το πότε θα κάνει την εμφάνισή της κάνουν τον γύρο του κόσμου. Σύμφωνα λοιπόν με ξένα δημοσίευμα, η ηλεκτρικό Cygnet θα βρίσκεται στις βιτρίνες των αντιπροσωπειών της Aston Martin το 2013. Θα είναι εφοδιασμένο με μπαταρίες οι οποίες θα προσφέρουν αυτονομία 105 χιλιομέτρων και θα έχει επιδόσεις της τάξεως των 14 δευτερολέπτων για το 0-100 και τελική ταχύτητα τα 125 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα, εάν η κανονική έκδοση είναι ήδη ακριβή, φανταστείτε πόσο θα φτάσει η ηλεκτρική. Από την άλλη όμως, μην ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε σε μοντέλο που φέρει τα λογότυπα της Aston Martin, άρα όλα είναι… λογικά, ακόμα και η εξωπραγματική τιμή!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης