Στο Ντιτρόιτ και στην έκθεση αυτοκινήτου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, η Audi παρουσίασε σε παγκόσμια πρεμιέρα, τη νέα γενιά του Α6, που χαρακτηρίζεται από την προηγμένη τεχνολογία και τη σχεδίαση που θυμίζει έντονα το… Α1. Οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας επέλεξαν τη σίγουρη συνταγή στον τομέα της σχεδίασης, που από τη μία προκαλεί δυσφορία αλλά από την άλλη, διατηρεί ικανοποιημένους τους πελάτες της μάρκας που δεν βλέπουν το αυτοκίνητό τους να απαξιώνεται, όπως συμβαίνει με πάρα πολλά μοντέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό του νέου Audi A6

Ο εξοπλισμός που διαθέτει το νέο A6 είναι… ατελείωτος με καινοτομίες όπως, το σύστημα πλοήγησης που έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει τις εικόνες που εισάγονται από το Google Earth (έναντι αμοιβής φυσικά) σύστημα WiFi, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, φώτα LED, Park Assist και πολλά άλλα. Όσον αφορά την άνεση αρκεί να αναφέρουμε πως τα καθίσματα είναι… αεριζόμενα, διαθέτουν λειτουργία μασάζ, φυσικά είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, θερμαινόμενα κ.ά.

Αρχικά το νέο Audi A6 θα είναι διαθέσιμο με κινητήρες, 2,8 λίτρων με 204 ίππους, 3.0 λίτρων diesel με 240 ενώ θα υπάρχει και ο τρίλιτρος βενζίνης με 300 ίππους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης