Ένα ακόμη ιστορικό επίτευγμα για το Panda και το εργοστάσιο της Fiat στο Tychy της Πολωνίας, όπου παράγεται. Το 1.500.000στό Fiat Panda μόλις βγήκε από την γραμμή παραγωγής της Πολωνίας. Ήταν ένα 1.3 Multijet με Emotion outfit, μαγνητικό μπλε χρώμα που προοριζόταν για Ιταλό πελάτη. Η παραγωγή του Fiat Panda στο Tychy ξεκίνησε το 2003 και αυξήθηκε σταθερά με το πέρασμα των χρόνων. Αυτή τη χρονιά, θα παραχθούν 285.000 αυτοκίνητα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ. Το μικρό της Fiat έχει αποκτήσει έναν ολοένα και αυξανόμενο αριθμό θαυμαστών σε όλες τις μεγάλες αγορές της Ευρώπης.


Το Panda είναι πραγματικό φαινόμενο για την αγορά, καθώς είναι το νούμερο ένα σε πωλήσεις στην κατηγορία μικρών αυτοκινήτων (Segment A) στην Ευρώπη από το 2003 που ξεκίνησε να παράγεται, και η ζήτησή του παραμένει σε επίπεδο ρεκόρ κατά τη διάρκεια των χρόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το Fiat Panda κυκλοφορεί με 4 τύπους μηχανής, τρεις με βενζίνη (54 hp 1.1, 60hp 1.2 και 100 hp 1.4) και μία με diesel (70hp 1.3 Multijet), με χαμηλές επιπτώσεις για το περιβάλλον και ελάχιστη κατανάλωση καυσίμων. Υπάρχουν επίσης και οι εκδόσεις 4×4, οι ειδικές εκδόσεις όπως Mamy, Glam και Adventure, καθώς και το φιλικό προς το περιβάλλον μεθάνιο καθώς και οι LPG Natural Power. Το Fiat Panda μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με χειροκίνητο ή με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης