Την… προσιτή έκδοση της Panamera θα παρουσιάσει στα τέλη Απριλίου και συγκεκριμένα στην έκθεση αυτοκινήτου στο Πεκίνο η Porsche. Το μοντέλο που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις σχεδιαστικές του γραμμές αλλά και τον οικογενειακό του χαρακτήρα θα είναι διαθέσιμο με κινητήρα V6 3,6 λίτρων ο οποίος θα αποδίδει 300 ίππους με τη ροπή να αγγίζει τα 400 Nm.

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρεία η κατανάλωση θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή για ένα τέτοιο όχημα και θα κυμαίνεται στα 9,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα ενώ οι εκπομπές ρύπων CO2 θα αγγίζουν τα 225 γραμμάρια το χιλιόμετρο. Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι εφοδιασμένη και με κιβώτιο ταχυτήτων PDK (το οποίο αλλάζει ταχύτητες σε πολύ γρήγορο χρόνο) και με σύστημα start & stop προκειμένου η κατανάλωση καυσίμου να είναι ακόμα πιο χαμηλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν η Panamera είναι διαθέσιμη δικίνητη και τετρακίνητη με ένα κινητήρα 4,8 λίτρων ο οποίος αποδίδει 400 και 500 ίππους (στη δεύτερη περίπτωση η έκδοση είναι Turbo) και τιμές που ξεκινούν από τα 131.900 ευρώ. Στην Ελλάδα η “μικρή” Panaera θα κάνει την εμφάνισή της τον ερχόμενο Μάιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης