Δυναμική είσοδο στην αγορά κάνει η κινεζική εταιρεία, καθώς μετά τα 3 Sedan και 3 Hatch, αποκάλυψε ένα ακόμα ενδιαφέρον μοντέλο, που ανήκει στην κατηγορία των crossover.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο αυτοκίνητο ονομάζεται 3 City SUV και θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από την Κίνα, στις αρχές του 2015. Διακρίνεται για τη μοντέρνα σχεδίαση, με τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, την πίσω πτέρυγα, το διαχύτη και τις δύο απολήξεις της εξάτμισης, να προσδίδουν ένα πιο δυναμικό και off road χαρακτήρα.

Το εσωτερικό βασίζεται σε αυτό των άλλων δύο μοντέλων της εταιρείας, έχοντας στον εξοπλισμό, οθόνη αφής, σύστημα πολυμέσων, κάμερα οπισθοπορείας και αυτόματο κλιματισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από ένα κινητήρα 1.6 λίτρου, σε δύο εκδόσεις ισχύος (124 και 154 ίππους), με την κίνηση να μεταφέρεται στους τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων και προαιρετικά με εξάρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη. 

Να σημειώσουμε ότι, το Qoros 3 Sedan ήταν το πρώτο κινέζικο αυτοκίνητο που αξιολογήθηκε με 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του ευρωπαϊκού οργανισμού EuroNCAP, πετυχαίνοντας μια από τις καλύτερες επιδόσεις στο σύνολο.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης