Το να νευριάσει κανείς κατά την οδήγηση είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο με πιο συνηθισμένη αντίδραση μία παρατεταμένη κόρνα ή ακόμα και μερικές χειρονομίες με το τζάμι κατεβασμένο. Όλοι βιάζονται, όλοι οδηγούν σε διαφορετικούς ρυθμούς και σίγουρα δεν είναι όλοι το ίδιο καλοί πίσω από το τιμόνι.

Δεν είναι λίγα τα βίντεο που έχουμε δει στο διαδίκτυο με τσακωμούς μεταξύ οδηγών που καταλήγουν σε χειροδικίες και εξαιρετικά θλιβερές καταστάσεις. Αυτή τη φορά όμως τα συγκεκριμένα πλάνα δεν ξέρουμε πως πρέπει να μας κάνουν να νιώσουμε. Να γελάσουμε, να κλάψουμε, να απορήσουμε ή να απογοητεύουμε ακόμα περισσότερο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο οδηγοί λοιπόν σε κάποια πόλη της Ασίας, έχουν διαπληκτιστεί και σταματήσει τα οχήματα τους στη μέση τους δρόμου για να λύσουν τις διαφορές τους face to face. Ο ένας όμως φέρνει σπαθί στον καβγά (πιθανότατα ψεύτικο αν κρίνουμε από τον τρόπο που λυγίζει) και απειλεί ευθέως τον άλλο οδηγό ο οποίος στέκεται ανέκφραστος μπροστά στη θέα της λεπίδας. 

Όμως μόλις φαίνεται να αποχωρεί ο «σαμουράι» ο δεύτερος οδηγός ανοίγει το πορτ παγκάζ και βγάζει ένα μεγάλο όπλο το οποίο δείχνει αυτόματο και ο ίδιος ετοιμάζεται να «κουμπώσει» τον γεμιστήρα. Το βίντεο σταματάει στην στιγμή που ετοιμάζεται να πάρει το αίμα του πίσω και εμείς ελπίζουμε απλά να μην υπήρξε κάποια συνέχεια στο συμβάν και να έληξε το ζήτημα εκεί. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης