Ο οδηγός ενός αεριωθούμενου φορτηγού έχασε τη ζωή του σε ατύχημα το οποίο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός airshow στο Michigan των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα σοκαριστικό video από τη στιγμή που ο οδηγός αγώνων Chris Davis χάνει τη ζωή του κατά τη διάρκεια ενός aisrshow στο οποίο συμμετείχε στο Michigan των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για άγνωστους μέχρι σήμερα λόγους, το αεριωθούμενο αγωνιστικό φορτηγό του 40χρονου Αμερικανού τυλίχθηκε στις φλόγες, προκαλώντας τον θάνατο του οδηγού του.

Αν και τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμα, όλα δείχνουν ότι μια μηχανική βλάβη ήταν αυτή που οδήγησε στην τραγωδία.

Ο Chris Davis βρισκόταν στο τιμόνι ενός φορτηγού που φέρει τρεις κινητήρες jet, η συνδυαστική απόδοση των οποίων φτάνει τα 28.500 Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο video που ακολουθεί, εμφανίζεται το φορτηγό του άτυχου οδηγού να τυλίγεται στις φλόγες και δευτερόλεπτα μετά να διαλύεται.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο δεν κατάφεραν να αναστρέψουν την κατάσταση, παρά μόνο να περιορίσουν και στη συνέχεια να κατασβέσουν τη φωτιά που είχε ξεσπάσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Chris Davis προερχόταν από μια οικογένεια με ισχυρή παράδοση στους αγώνες, καθώς ο πατέρας του κατέχει ακόμα και σήμερα το ρεκόρ ταχύτητας στην κατηγορία των φορτηγών αναπτύσσοντας την ταχύτητα των 603 χλμ./ώρα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης