Ο Mark Adams, αντιπρόεδρος της GM Europe Design, τιμήθηκε από μία διεθνή ομάδα ειδικών για τη σχεδιαστική συμβολή του στο νέο Opel (ή σε ορισμένες χώρες Vauxhall) Insignia, με το βραβείο «DESIGNBEST 2009» από την διοργανώτρια AUTOBEST.  

Η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από 15 μέλη από διάφορες χώρες, βράβευσε τον Adams και την ομάδα του για τη σχεδιαστική γλώσσα «η γλυπτική τέχνη συναντά τη Γερμανική ακρίβεια» η οποία λανσαρίστηκε με το νέο Insignia. Τη ίδια σχεδιαστική γλώσσα θα υιοθετήσουν τα νέα μοντέλα της μάρκας, αργότερα μέσα στη χρονιά, ξεκινώντας από τη νέα γενιά Astra. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η AUTOBEST είναι η μοναδική, διεθνής ανεξάρτητη κριτική επιτροπή που εστιάζεται στην επιλογή των καλύτερων αγορών (best-buy) για πελάτες mainstream προϊόντων.  Τα μέλη της προέρχονται από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, εκπροσωπώντας μία εικονική αγορά σχεδόν άνω των 300 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο Adams είναι αντιπρόεδρος της GM Europe Design από την 1η Ιουνίου 2007 και προηγουμένως ήταν επικεφαλής εξωτερικής σχεδίασης από το 2002. Είναι υπεύθυνος για τη σχεδίαση των «Ευρωπαϊκών εταιριών» της GM, δηλαδή την Opel, την Vauxhall και την Saab.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης