O Dani Sordo, ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι θα κάνει οτι μπορεί για να ανέβει στο βάθρο στο ράλλυ του Μεξικού. Ο αγώνας στη χώρα των κάκτων θα ξεκινήσει την Πέμπτη από την πόλη Λεόν και θα τερματίσει την Κυριακή. Τα παιδιά της Citroen θέλουν και μπορούν να κερδίσουν τον αγώνα, αφού η παράδοση είναι με το μέρος τους, ως νικητές του αγώνα των τελευταίων χρόνων. Ο Sordo μάλιστα πάει με άλλο αέρα στο Μεξικό, αφού έδειξε ότι έχει την ταχύτητα στο απαιτητικό και έξω από τα νερά του Σουηδικό ράλλυ.

«Ελπίζω να έχω ίδια πρόοδο, όπως και στη Σουηδία» δήλωσε ο Ισπανός. «Θα έχω πλεονέκτημα ξεκινώντας τέταρτος στο δρόμο, αφού οι αντίπαλοί μου (Hirvonen, Loeb και Latvala) θα μου ανοίγουν το δρόμο και οι γραμμές θα είναι καθαρές μπροστά μου. Ωστόσο δεν ξεχνάω ότι πρωταρχική μου δουλειά είναι να μαζεύω βαθμούς για την ομάδα μου για το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Οι αντίπαλοι μας μπορεί να έκαναν καλό ξεκίνημα στη Σουηδία, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τους πιάσουμε. Στο Μεξικό πάντα αισθάνομαι, σαν το σπίτι μου και πιστεύω ότι φέτος, μπορώ να κάνω ένα βήμα παραπάνω στο χώμα. Δεν μου αρέσει ο αγώνας επειδή μιλάω την ίδια γλώσσα με τους ανθρώπους εκεί αλλά γιατί ευχαριστιέμαι να οδηγώ στις ειδικές του. Ελπίζω φέτος να ανέβω στο πόντιουμ, που είναι ένας από τους στόχους μου»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευελπιστεί ο Ισπανός να πάει καλά στο Μεξικό και γενικά αυτή τη χρονιά μιας και η θέση του έχει αρχίσει να τρέμει στη γαλλική ομάδα. Άλλωστε έχει κάθε λόγο να νοιώθει ότι μπορεί αφού τα πήγε περίφημα – ως ένα σημείο- στη Σουηδία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης