Ένα Toyota Super 2000 θα πάρει μέρος στο ράλλυ Αυστραλίας στις αρχές του επόμενου μήνα.

Η Corolla S2000 έχει εξελιχθεί από τον 4 φορές αυστραλό πρωταθλητή Neal Bates.
Το αυτοκίνητο του Αυστραλού αναμένεται ότι θα πάρει την αγωνιστική του άδεια (homologation) στις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το να μπορέσω να πάρω μέρος στο Ράλλυ Αυστραλίας με αυτό το αυτοκίνητο που η ομάδα έχει σχεδιάσει και εξελίξει θα είναι μια μοναδική εμπειρία» δήλωσε το Bates «Προς το παρών αναμένουμε το τελικό ΟΚ από την FIA για την homologation της Corolla, αλλά δεν ανησυχούμε γιατί προχωράμε καλά και θα μπορέσουμε να την πάρουμε πολύ σύντομα»

Είπε επίσης ότι ανυπομονεί να δουλέψει ξανά με την Toyota. Να θυμίσουμε ότι ο Bates ήταν ημι-επαγγελματίας της ΤΤΕ οδηγώντας Celica GT-Fours και Corolla WRC και συμμετείχε σχεδόν σε όλα τα ράλλυ Αυστραλίας

Ο Αυστραλός που έχει τερματίσει πέντε φορές στους 10 πρώτους στον αγώνα της πατρίδας του επίσης είπε: «Είναι φανταστικό να συνεργαστώ με την Toyota ξανά. Με υποστηρίζουν και μας επέτρεψαν να ολοκληρώσουμε όλο το εγχείρημα. Πιστεύουμε ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε και θα τους δικαιώσουμε που έπαιξαν ένα βασικό ρόλο στην εξέλιξη»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Toyota Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει αυτή τη μοναδική συμμετοχή της Corolla, την οποία ο Bates έχει εξελίξει με την βοήθεια της Toyota Racing Developments. Μάλιστα ο Wayne Gabriel υπεύθυνος της Toyota Australia’s motorsport, είπε ότι ανυπομονεί να ξαναδεί την Corolla στο WRC.

Ο Stewart Reid θα οδηγήσει μια δεύτερη Corolla S2000 στον αγώνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης