Όλα αυτά θα ήθελε να έχει η North One Τelevision στο WRC. H εταιρία παραγωγής της τηλεοπτικής κάλυψης των ράλλυ ευελπιστεί σε καλύτερες συμμετοχές το 2011 που τα ράλλυ αλλάζουν.

Ο Neil Ducanson, Πρόεδρος της ISC μάλιστα δήλωσε: «Σίγουρα θα ήθελα να είχα ακόμα δυο ομάδες να μάχονται με τις δυο (Ford –Citroen) που ήδη υπάρχουν. Αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερες. Όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με το WRC υπήρχαν 7 εργοστασιακές ομάδες πράγμα που επίσης δεν ήταν καλό. Μετά τους 4 μεγάλους κατασκευαστές οι άλλοι τρεις δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ράλλυ ή να πλησιάσουν καν στο βάθρο. Πράγμα που δεν βοηθούσε την εικόνα τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημείωση: Για να το καταλάβουμε καλύτερα αυτό που είπε ο Πρόεδρος της ISC είναι σα να κάνουμε ένα πρωτάθλημα F1 με 8 μονοθέσια γιατί τα άλλα έτσι και αλλιώς δεν έχουν ελπίδα να κερδίσουν! Οπότε αυτό δεν βοηθά την εικόνα τους! Με άλλα λόγια καλά έκανε η BMW και η Honda που εγκατέλειψαν την F1, αφού πια δεν κέρδιζαν και απορούμε γιατί ακόμα η Toyota που δεν κερδίζει μένει;

Από τις δηλώσεις αυτές να καταλάβετε ποιος και γιατί διέλυσε στην κυριολεξία το WRC. Γιατί δεν μας τα λέει με το όνομα τους ο Πρόεδρος τα πράγματα; Απλά όταν έχεις πάνω από 4 εργοστασιακές ομάδες το να καλύψεις τηλεοπτικά ένα γεγονός όπως ένα ράλλυ, κοστίζει. Το κόστος της παραγωγής τον ενδιαφέρει και όχι ο ανταγωνισμός ή το σπορ.

Όπως επίσης το ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν κατανοούν, ούτε τους ενδιαφέρει η φιλοσοφία των αγώνων και δη των ράλλυ. Δεν κατανοούν ότι οι χιλιάδες των θεατών δεν ανεβαίνουν στα βουνά για να δουν ποιος κερδίζει, αφού έτσι και αλλιώς δεν ξέρεις όταν είσαι στο βουνό τι γίνεται στον υπόλοιπο αγώνα. Ανεβαίνουν στα βουνά για το θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και αν το θέαμα το έδινε ένας McRae με Skoda σκασίλα μας αν η Skoda δεν είχε κερδίσει ποτέ αγώνα. Ράλλυ είναι θέαμα, ανταγωνισμός και νικητής είναι αυτός που κερδίζει τις εντυπώσεις και ευχαριστεί τους θεατές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης