Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Οι περισσότεροι που έχουν την άνεση να διαθέσουν εκατομμύρια για ένα όχημα, στο 99.9% των περιπτώσεων δεν θα οδηγήσουν ποτέ το πανάκριβο απόκτημα τους, ή ακόμα και αν το τολμήσουν θα είναι σε κάποιον διάσημο δρόμο του Μονακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημερινό βίντεο βλέπουμε την εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα, με τον ιδιοκτήτη μίας Pagani Huara Codalunga αξίας 7.5 εκατ. δολαρίων, να ντριφτάρει στο  ICE St. Moirtz της Ελβετίας. 

Το ICE St. Moritz, γνωστό και ως International Concours of Elegance, έχει γίνει μία από τις πιο γνωστές εκδηλώσεις αυτοκινήτου της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια και προσελκύει τακτικά μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά και σύγχρονα αυτοκίνητα  που εμφανίζονται και οδηγούνται στην χιονισμένη λίμνη. 

Η συγκεκριμένη Huayra Codalunga φαίνεται να είναι η πρώτη από τις πέντε μονάδες που παρουσίασε η Pagani στα μέσα του περασμένου έτους. Είναι βαμμένη σε μια εκπληκτική απόχρωση του μπλε ματ ενώ κάθεται πάνω σε ένα σετ σπάνιων τροχών έξι ακτίνων με χρυσό φινίρισμα. Ο δημοφιλής YouTuber αυτοκινήτων Varryx παρευρέθηκε στην εκδήλωση και κατάφερε να κινηματογραφήσει το αυτοκίνητο σε δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να θυμίσουμε πως το πανάκριβο σύνολο διαθέτει έναν V12 κινητήρα 6λτ. με διπλά τούρμπο, ο οποίος αποδίδει 840 άλογα και 1.100 Nm ροπής.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης