Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Στο zougla.gr ξέρετε ότι βλέπουμε τα πράγματα με διαφορετικό… μάτι, καθώς ο σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε τους αναγνώστες. Όπως έχετε διαπιστώσει δημοσιεύονται όλα τα θέματα χωρίς περικοπές και οικονομικές συναλλαγές γεγονός που επιβραβεύεται καθημερινά από χιλιάδες επισκέπτες που έχει η ενότητα “Auto Moto”.

Στο συγκεκριμένο θέμα θα δείτε φωτογραφίες από όλα όσα συμβαίνουν σε παρουσιάσεις, συνεντεύξεις Τύπου, δοκιμές…
Για εμάς είδηση είναι αυτή που αφορά τον αναγνώστη, που θα τον βοηθήσει να γίνει καλύτερος οδηγός αλλά και θα τον βοηθήσουμε να σκεφτεί καλύτερα και σωστά προκειμένου να αποκτήσει το αυτοκίνητο με το οποίο θα μετακινείται ο ίδιος, η οικογένεια του ή οι φίλοι του.

Το 2014 ταξιδέψαμε σε πολλές χώρες αλλά και μέρη της Ελλάδας προκειμένου να οδηγήσουμε νέα μοντέλα έτσι ώστε να σας μεταφέρουμε μία πρώτη άποψη. Βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι εκατοντάδων αυτοκινήτων και αποκαλύψαμε θέματα που κάποιοι δεν μπορούν ούτε καν να σκεφτούν. Παρακολουθήσαμε αγώνες γιατί μας αρέσει η ταχύτητα και το θέαμα… Βρεθήκαμε σε πάρα πολλές συνεντεύξεις Τύπου αλλά και παρουσιάσεις…

Πιο δυνατά το 2015
Η απήχηση από την θεματολογία ήταν τόσο μεγάλη (καθώς πλησιάζουμε το 1.5 εκατομμύριο κλικ το μήνα!) όσα και τα εκατοντάδες e mail που λάβαμε (συγνώμη σε όσους δεν μπορέσαμε ακόμα να απαντήσουμε). Να είστε σίγουροι πως και το 2015 θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά.

Πίσω όμως από όλα αυτά ζήσαμε μοναδικές στιγμές που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας. Παρακάτω δημοσιεύουμε φωτογραφίες με στιγμές, από ένας μέρος όλων όσων ζήσαμε, καλύπτοντας τα θέματα. Από το συγκεκριμένο αφιέρωμα θα δείτε τι γίνεται «πίσω από τις κάμερες» σε παρουσιάσεις, συνεντεύξεις Τύπου κ.ά. Αν ξεχάσουμε κάποιους ζητούμε συγνώμη καθότι είναι δύσκολο να καλύψουμε μία χρονιά σε ένα μόνο άρθρο…