Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       


Η έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας, έχει ανοίξει τις πύλες της για το κοινό και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Νέα μοντέλα, αρκετές πρώτες εμφανίσεις και πολλά αυτοκίνητα Αρκετά νέα μοντέλα βρίσκονται στην έκθεση. Δυστυχώς υπάρχουν και άλλα που λείπουν…που γνωρίζουμε και θέλουμε να δούμε, να οδηγήσουμε αλλά και να αποκτήσουμε βρίσκονται στην «Αυτοκίνηση.

Στη φετινή έκθεση δίνουν το παρών 20 εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτου με δεκάδες μοντέλα να βρίσκονται στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα.

Οι μάρκες που συμμετέχουν στην έκθεση είναι οι εξής: Abarh, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Hyundai, Jeep, KIA, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, SEAT, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, VW και Volvo.

Ποιοι λείπουν
Αντίθετα στην Αυτοκίνηση δεν συμμετέχουν οι εξής εταιρείες: Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Ford, Ανοιχτά μέχρι και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου…Jaguar, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Porsche, Suzuki και Toyota.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης για το Σάββατο και την Κυριακή είναι από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ ενώ τις καθημερινές από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ. Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ ενώ μειωμένο εισιτήριο κατά 50% ισχύει για τους άνεργους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Επισκεφτήκαμε την έκθεση και είδαμε μερικά από τα αυτοκίνητα που αν πάτε πρέπει να δείτε σίγουρα από κοντά.