Eγκαίνια στο νέο της κατάστημα στα βόρεια προάστια πραγματοποίησε η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Subaru. Συγκεκριμένα η «Πλειάδες Motors» έθεσε και επίσημα σε λειτουργία το νέο της κατάστημα που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας 286, στα Σίδερα Χαλανδρίου με στόχο να διευρύνει τις περιοχές εξυπηρέτησης των πελατών της.

Η Subaru αρχίζει σιγά σιγά να ανοίγει τα φτερά τηςΠρόκειται για τη δεύτερη έκθεση που ανοίγει η εν λόγω εταιρεία η οποία  λειτουργεί πάνω από ένα χρόνο ως επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Subaru στην Ελλάδα. Η πρώτη έκθεση ξεκίνησε τη λειτουργία της το καλοκαίρι του 2013 στην οδό Πειραιώς 165 στην Αθήνα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Subaru Ιταλίας, Takashi Yamada καθώς και ο εμπορικός διευθυντής της Subaru Ιταλίας, Akito Takino. Και οι δύο δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη θέση, την αισθητική και τη λειτουργικότητα του νέου χώρου ο οποίος σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με βάση τα διεθνή standards της εταιρείας.


 

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Subaru Γιάννης Χεκιμιάν, τόνισε χαρακτηριστικά: «Κάνοντας ένα βήμα παραπάνω, και στην προσπάθειά μας να πλησιάσουμε ακόμα πιο κοντά στο κοινό της Subaru, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο σημείο πώλησης. Διαθέτουμε υποδομή και τεχνογνωσία που διασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τέλος, έχουμε την υποστήριξη από το εργοστάσιο, τη Fuji Heavy Industries, γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία».

Το κερασάκι στη.. τούρτα και όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει πρώτο το zougla.gr ήταν η παρουσία του νέου WRX STi το οποίο και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε την παράσταση…

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης