Τα αυτοκίνητα της DS ξεχωρίζουν. Είναι η premium μάρκα της Citroen που έχει κερδίσει τις καρδιές των ευρωπαίων. Το DS 3 ξεχωρίζει με το μοναδικό του design. Έχει μια εκλεπτυσμένη σιλουέτα που παραπέμπει σε γλυπτό,. Σε συνδυασμό με την απόλυτη ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας και δυναμισμού, το DS 3 απευθύνεται σε αγοραστές που αναζητούν την αποκλειστικότητα και επιθυμούν να απολαμβάνουν το avant – garde στυλ, τον high-tech χαρακτήρα και την πολυτέλεια με την μέγιστη άνεση, την ασφάλεια και την ποιότητα κύλισης που το χαρακτηρίζει.

Βασιζόμενο στην “multi-energy” πλατφόρμα CMP, κατάλληλη για διαφορετικά συστήματα κίνησης, το DS 3 είναι το μοναδικό Premium Urban SUV με τις περισσότερες επιλογές κινητήρων καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών (διαθέσιμο σε 100% ηλεκτρικό, Hybrid, Βενζίνη και Diesel).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα «Premium Upgrade» της DS έρχεται να απογειώσει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν το συγκεκριμένο μοντέλο να ξεχωρίζει σε κάθε του έκδοση, προσθέτοντας επιπλέον εξοπλισμό στους τομείς της τεχνολογίας, της άνεσης και της ασφάλειας, με ένα όφελος για τον αγοραστή που ανέρχεται από 3.000€ έως και 3.800€ ανάλογα την έκδοση.

Το εξοπλιστικό πακέτο “Premium Upgrade” περιλαμβάνει την δωρεάν τοποθέτηση :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*             Έγχρωμου Head Up Display,

*             Διαισθητικού φωνητικού βοηθού DS IRIS System,

*             3D Connected Navigation,

*             Κάμερας οπισθοπορείας (εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο)

*             Καμερών 360° Vision (εκδόσεις με αυτόματα κιβώτια, ΕΑΤ8 ή e-DCS6),

*             Αισθητήρων παρκαρίσματος εμπρός και πίσω,

*             Συστήματος επόπτευσης νεκράς γωνίας (Blind Spot Detection)

Το πρόγραμμα αναβάθμισης εξοπλισμού «Premium Upgrade» οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να το αναζητήσουν και σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, ενώ ισχύει και για τις νέες Hybrid εκδόσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης