Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Στα μέσα της δεκαετίας του 2000, η εκπομπή Pimp My Ride σημείωσε τεράστια επιτυχία με την αρχική σειρά στις ΗΠΑ και την αντίστοιχή της στο Ηνωμένο Βασίλειο να προβάλλονται για συνολικά έξι σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και οι περισσότεροι θα το γνωρίζουν, αξίζει να υπενθυμίσουμε το concept της εκπομπής. Η παραγωγή έκανε «έκπληξη» σε κάποιον πολίτη ο οποίος διέθετε ένα παλιό, σκουριασμένο και έτοιμο για απόσυρση αυτοκίνητο και το μετέτρεπε σε ένα πολυτελέστατο σύνολο. Η εκπομπή με δικά της έξοδα άλλαζε πλήρως το αυτοκίνητο (εκτός από τη μηχανή) τοποθετώντας νέες ζάντες, βάφοντας το και γεμίζοντας την καμπίνα με οθόνες, ηχεία, κρυφές καταπακτές ακόμα και… πισίνες. Η δημοτικότητα της εκπομπής, την κατέταξε ως μία από τις καλύτερες της εποχής.

Η επιστροφή του «Pimp My Ride» ως «Resurrected Rides»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Resurrected Rides θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Ιουλίου με οκτώ επεισόδια, με την πλατφόρμα streaming να την κατατάσσει στις «χιουμοριστικές».

Ο Ari Shoeft, ο εκτελεστικός παραγωγός που είχε συνεργαστεί προηγουμένως με τον Hurvitz στην αρχική σειρά, δήλωσε ότι η νέα εκδοχή είναι “μια εκπομπή με φιλοδοξίες και εκπλήρωση επιθυμιών. Θα δούμε σιντριβάνια σοκολάτας, τραπέζια μπιλιάρδου, αποχυμωτές, υδρομασάζ και μηχανήματα αξονικής τομογραφίας μέσα στα – φτιαγμένα – μοντέλα”.

Βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε ένα τρέιλερ για να δούμε αν η νέα εκπομπή είναι τόσο καλή όσο η αρχική όμως σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης