Βλέπετε για τη Mustang. Διαβάζετε για τη Mustang αλλά σκέφτεστε πως είναι ένα μακρινό όνειρο; Η Ford μέσω των προγραμμάτων Leasing της, κάνει παιχνιδάκι την απόκτηση της κορυφαίας Mustang Mach-E, χωρίς δάνεια, χαρτούρα και ψιλά γράμματα.

Πιο συγκεκριμένα η Ford Mustang Mach-E, διατίθεται με τo ιδιαίτερα ελκυστικό μηνιαίο μίσθωμα από 349€ μέσω του Ford Lease.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mustang Mach-E: Ναι, είναι από τα λίγα αυτοκίνητα που τα κάνει όλα

Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E «πατώντας» στην πλατφόρμα που είναι ειδικά φτιαγμένη για ηλεκτρικά οχήματα, από τη μία μεγιστοποιεί το χώρο για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, από την άλλη καταφέρνει να ενσαρκώσει άριστα το σπορ πνεύμα της Mustang. Διαθέτει μακρύ και δυναμικό καπό, η σχεδίαση των ώμων του αμαξώματος είναι μοναδική, οι επιθετικοί εμπρόσθιοι προβολείς είναι ξεχωριστοί και, το σήμα κατατεθέν, τα πίσω φώτα με τα τρία ανεξάρτητα στοιχεία δίνουν το παρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με εσωτερικό άκρως hi-tech και ευρύχωρο 

Άκρως hi-tech, διαθέτει έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 10.2 ιντσών, την ώρα που στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μία κάθετη οθόνη αφής 15.5 ιντσών, από την οποία οδηγός και συνοδηγός μπορούν να εξατομικεύσουν κάθε λειτουργία του αυτοκινήτου μέσω του συστήματος infotainment SYNC4A. Μία άνετη καμπίνα που φωτίζεται και με φυσικό τρόπο από την γυάλινη πανοραμική οροφή, την ώρα που το τεχνολογικό αποτύπωμα είναι έκδηλο σε κάθε λειτουργία του αυτοκινήτου.

Εκδόσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας

Η Ford Mustang Mach-E είναι αμιγώς ηλεκτρική και διαθέτει εκδόσεις για όλες τις ανάγκες. Πιο συγκεκριμένα προσφέρεται σε πισωκίνητες (RWD) και τετρακίνητες εκδόσεις (AWD), με έναν και δύο ηλεκτροκινητήρες. H πρώτη από αυτές εφοδιάζεται με μπαταρία 75,7 kWh και η δεύτερη με αντίστοιχη 98,8 kWh. H έκδοση της Mustang Mach-E με κίνηση στους πίσω τροχούς και την standard range μπαταρία αποδίδει ισχύ 269 ίππων και μέγιστη ροπή 430 Nm, με την αντίστοιχη εκδοχή του μοντέλου με την extendedrange μπαταρία να αποδίδει 294 ίππους. Οι τετρακίνητες εκδόσεις της νέας Mustang Mach-E αποδίδουν 269 και 351 ίππους, με τη μέγιστη ροπή να διαμορφώνεται και στις δύο περιπτώσεις στα 580 Nm. Στην κορυφή των εκδόσεων βρίσκεται η τετρακίνητη έκδοση GTμε 487 ίππους και 860 Nm ροπής.

Χωρίς το άγχος της αυτονομίας καθώς διανύει πάνω από 600χλμ. με μία φόρτιση

Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E είναι οδηγοκεντρική και ταυτόχρονα απαλλάσσει τον οδηγό από το άγχος της φόρτισης, καθώς παρέχει αυτονομία μέχρι και 600χλμ. σε μικτό κύκλο, χάρη και στην εξαιρετική επίδοση της ανάκτησης ενέργειας.

Με πολλές επιλογές φόρτισης

Υπάρχουν διάφορες επιλογές φόρτισης. Για φόρτιση στο σπίτι, μπορείς απλώς να συνδέσεις την Mustang Mach-E στην κανονική παροχή ρεύματος. Εναλλακτικά, το προαιρετικό Ford Wallbox προσφέρει ταχύτερη φόρτιση στο σπίτι, για πλήρη φόρτιση της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μπορείς ακόμα και να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή FordPass για smartphone ώστε να διαχειριστείς τα προγράμματα φόρτισης στο σπίτι. Το FordPass μπορεί επίσης να εντοπίσει δημόσια σημεία φόρτισης κατά μήκος της προγραμματισμένης διαδρομής , τα οποία μπορείς να στείλεις στο σύστημα πλοήγησής σου. Επιπλέον παρέχεται πρόσβαση στο FordPass Charging Network, με περισσότερα από 155.000 δημόσια σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη καθώς και στο δίκτυο φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) υψηλής ταχύτητας IONITY, με πολλά σημεία φόρτισης σε περισσότερες από 400 ευρωπαϊκές τοποθεσίες.

5 πράγματα που κάνουν τη Ford Mustang Mach-E ιδανική:

  • Προσφέρει 402λτ. χώρου στο παραδοσιακό πορτπαγκάζ και ακόμα 100λτ. στο εμπρός καπό (FRUNK)
  • Μπορείς να πας από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη χωρίς στάση για φόρτιση
  • Προσφέρει λειτουργία 1-Pedal Drive χάρη στην οποία ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο το πεντάλ γκαζιού και να φρενάρει αφήνοντας το
  • Έχει στο στάνταρ εξοπλισμό τόσο τη λειτουργία περιμετρικής προβολής του οχήματος (κάμερα 360°), όσο και τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες.
  • Διατηρεί το γνήσιο οδηγικό DNA της Mustang και θα το καταλάβετε αμέσως μόλις πιάσετε το τιμόνο.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για την Mustang Mach-E.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης