Ο θεσμός Ichiban 2021 ανάδειξε τα υψηλά επίπεδα καινοτομίας των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης για τη διασφάλιση της πιο ασφαλούς αλησμόνητης εμπειρίας. Η Toyota βράβευσε τους καλύτερους Εμπόρους της στην Ευρώπη για την πιο αξέχαστη εμπειρία πελατών. Ανάμεσα στους 44 εμπόρους που βραβεύτηκαν για τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους προς τους πελάτες ήταν και η TOYOTA CAR OPTION A.E.

«Ichiban»  στα Ιαπωνικά σημαίνει «Νούμερο Ένα». Επίσης, έτσι ονομάζεται το πιο έγκυρο βραβείο που απονέμει η Toyota Motor Europe (TME) σε όλους τους Εμπόρους Toyota οι οποίοι προσέφεραν στους πελάτες  μία υψηλού επιπέδου εμπειρία. Για αυτό το βραβείο κάθε χρόνο συμμετέχουν περισσότεροι από 2.500 εξουσιοδοτημένοι Έμποροι Toyota από 32 Ευρωπαϊκές χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αυτούς φέτος βραβεύτηκαν οι 44 γιατί πέτυχαν το υψηλότερο επίπεδο του «Customer First»  – μιας φιλοσοφίας που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την Toyota.Για την Τoyota στην Ελλάδα, αποτελεί μεγάλη τιμή, καθότι μεταξύ των Ευρωπαίων Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων, διακρίθηκε με το βραβείο «Ichiban 2021»  η ελληνική επιχείρηση Toyota Car Option A.E.    

Η Toyota Car Option εδρεύει στην Τρίπολη  (4o χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης Σπάρτης, τηλ.: 2710 225800) και ανήκει στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Εμπόρων της Toyota Ελλάς παρέχοντας εδώ και πολλά χρόνια, με επιτυχία, στην ευρύτερη περιοχή που δραστηριοποιείται, την απόλυτη εξυπηρέτηση και τη μοναδική τεχνογνωσία προς τον έλληνα καταναλωτή.

Ο Didier Gambart, Αντιπρόεδρος, Πωλήσεων, Marketing & Εμπειρίας Πελατών, TME μετά την εκδήλωση δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτοί οι 44 Έμποροι της Toyota είναι οι «Καλύτεροι Έμποροι της Πόλης»  φέτος και επιβραβεύονται για τις καταπληκτικές προσπάθειες και τα τεράστια επιτεύγματά τους. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, βρίσκονταν συνεχώς στο πλευρό των πελατών μας, προσφέροντάς τους εξαιρετική εξυπηρέτηση και εμπειρία. Στην εποχή του COVID-19, απέδειξαν επίσης τη δέσμευσή τους στην κοινωνία βοηθώντας τους ήρωες της πρώτης γραμμής. Γρήγορα αναπροσάρμοσαν και υιοθέτησαν καινοτομίες στον τρόπο εργασίας τους και αλληλεπίδρασης με τους πελάτες, εστιάζοντας στην ανθρώπινη επικοινωνία τόσο σε φυσικά όσο και σε ψηφιακά περιβάλλοντα».

Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων Ichiban πραγματοποιήθηκε ψηφιακά. Οι 44 καλύτεροι συνδέθηκαν με τα κεντρικά γραφεία της TME στις Βρυξέλες. Ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο ημερολόγιο της Toyota, προλογήθηκε από τον Matt Harrison, Πρόεδρο & CEO της Toyota Motor Europe.

Ο κ. Harrison αναφέρθηκε στον κρίσιμο ρόλο των Εμπόρων Toyota ως διανομέων της μάρκας. Είπε σχετικά:

«Οι Έμποροι είναι βασικοί εταίροι μας και πρεσβευτές της μάρκας και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε σαν μία ομάδα, ώστε να μεταμορφώνουμε τις προκλήσεις σε ευκαιρίες. Η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας είναι πρωταρχικός πυλώνας στην αποστολή της εταιρίας ‘Beyond Zero’ και πρέπει, μαζί με τους εμπόρους μας, να συνεχίσουμε να αυξάνουμε τη διαχρονική αξία των πελατών εφ’ όρου ζωής για  να γίνουμε μία επιτυχημένη εταιρεία κινητικότητας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης