Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Nissan έχει ένα νέο άρωμα που μυρίζει σαν ελαστικό αυτοκινήτου. Μυρίζει όμως επίσης και σαν άνθη κερασιάς, επειδή η Ιαπωνία είναι παγκοσμίως γνωστή για τις κερασιές που ανθίζουν κάθε άνοιξη. Ναι, είναι ένας εξαιρετικά περίεργος συνδυασμός ο οποίος ονομάστηκε «Smell My Dust» και ειλικρινά έχουμε απόλυτη περιέργεια να το μυρίσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δημιουργία του αρώματος αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Nissan να συνδεθεί με το κινεζικό κοινό με έναν δημιουργικό και αξιομνημόνευτο τρόπο. Η επιλογή του αρώματος των “φλεγόμενων” ελαστικών παραπέμπει στη συγκίνηση και την αδρεναλίνη των αγώνων Formula E, ενώ το άνθος κερασιάς, σύμβολο της ιαπωνικής κουλτούρας, προσθέτει μια πινελιά κομψότητας και εκλέπτυνσης στο άρωμα.

Το άρωμα αυτό δεν δημιουργήθηκε τυχαία αυτή την περίοδο, καθώς κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Formula E στη Σαγκάη, την Κυριακή που μας πέρασε. Ήταν η πρώτη φορά που η ηλεκτρική σειρά πήγε στη Σαγκάη και η Nissan κατάφερε να τραβήξει επιπλέον προσοχή με το νέο της άρωμα αλλά και να δείξει πως γιορτάζει τις μέχρι τώρα πολύ καλές εμφανίσεις της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Nissan συνεργάστηκε με ένα εργαστήριο αρωμάτων στη Σαγκάη για να φέρει αυτό το άρωμα στη ζωή. Η ακριβής σύνθεση είναι άγνωστη, αν και το Top Gear ισχυρίζεται ότι για τη δημιουργία του χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά κομμάτια σκόνης ελαστικών.

Ωστόσο, δεν είναι το πρώτο μπουκάλι με μυρωδιές που έχει το λογόττπο της Nissan. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από αρωματικές προτάσεις αυτοκινήτων στο Nissanperfume.com, συμπεριλαμβανομένων αρωμάτων όπως το Armada, το GTR, το Patrol και το 350Z – το τελευταίο από τα οποία περιγράφεται ως ένα «δροσιστικό άρωμα» που προκαλεί αίσθηση καθαρότητας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης