Ο Lewis Hamilton ξεκινάει τις καλοκαιρινές του διακοπές μετά από ένα άκρως εντυπωσιακό πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Formula One. Οκτώ νίκες στους 12 πρώτους αγώνες βρίσκουν τον οδηγό της Mercedes-AMG Petronas Motorsport να ανοίγει ένα προβάδισμα 62 βαθμών στην κορυφή του πίνακα μπροστά από τον δεύτερο οδηγό των Silver Arrows, Valtteri Bottas. Η όγδοη νίκη του ήρθε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Grand Prix της Ουγγαρίας, αποτελώντας και την 81η νίκη του Βρετανού αλλά και την έβδομη του στο Hungaroring.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον στα 34 του χρόνια, ο Lewis εισέρχεται στα κορυφαία χρόνια της αγωνιστικής του καριέρας! Ξεπερνώντας την αδιαθεσία που ένιωσε το σαββατοκύριακο του αγώνα της Γερμανίας, χρειάζεται τώρα να επανέλθει, πριν συνεχίσει την υπεράσπιση του τίτλου του στο Βελγικό GP.
«Στο παρελθόν, ξεκινούσα τις καλοκαιρινές μου διακοπές νιώθοντας 100% έτοιμος, πηγαίνοντας από πάρτι σε πάρτι συνεχόμενες μέρες, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο φέτος. Πρέπει να συγκεντρωθώ. Ήμουν στο 100% των ικανοτήτων μου ολόκληρη την χρονιά, αλλά τώρα πρέπει να βρω και πάλι την ενέργεια που έχασα μετά από αυτή την αδιαθεσία.»

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης