Επιμέλεια: Π.Χαλάτσης

Mία διαφορετική ποδηλατική βόλτα στην Αθήνα με στόχο τη διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος θα γίνει αύριο (3/12). Πιστή στις ιστορικές της καταβολές η Skoda υποστηρίζει για άλλη μια φορά έμπρακτα τη χρήση του ποδηλάτου, σε μία εκδήλωση όπου το περιβάλλον, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός συναντιούνται κάτω από ιδανικές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το event αυτό αποτελεί μία μεγάλη και πρωτότυπη ποδηλατική βόλτα που στόχο έχει να προβάλει τη διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου στην καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης και να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος. Οι αθλητές που θα συμμετέχουν (ερασιτέχνες αθλητές ποδηλασίας ή τριάθλου) θα κάνουν μία μεγάλη διαδρομή 82 χιλιομέτρων εξερευνώντας άγνωστες γωνιές της Αττικής και θα συμμετέχουν σε μοναδικές δραστηριότητες και εκπλήξεις που τους περιμένουν σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο στόχος είναι να διαδοθεί η χρήση ποδηλάτου που έχει μηδενικές εκπομπές ρύπων και είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον και συμβατή με τις σύγχρονες ανάγκες της αστικής κινητικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχέση της Skoda με την ποδηλασία φθάνει έως τις απαρχές της εταιρείας το 1895, όταν οι ιδρυτές της Václav Laurin και Václav Klement ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους με ένα μικρό εργαστήριο παραγωγής ποδηλάτων. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η τσέχικη εταιρία αναδείχθηκε σε έναν μεγάλο παγκόσμιο κατασκευαστή αυτοκινήτων, όμως η ποδηλασία παραμένει πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της.

 

Αυτή η ιδιαίτερη σχέση της Skoda με την ποδηλασία, αποκτά μεγαλύτερο νόημα στις μέρες μας καθώς η χρήση του ποδηλάτου είναι μία. Στο πλαίσιο αυτό, η Skoda θα υποστηρίξει την ποδηλατική διοργάνωση Super Duper Ride (A Pedal Spin For Good), η οποία θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου στην Αττική.

Μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα δοθεί στην Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος & Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ), η οποία φροντίζει για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας, ενώ πρόθεση της διοργάνωσης είναι το event να αφήσει το χαμηλότερο δυνατό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Για τον λόγο αυτό,  mobility partner της διοργάνωσης θα είναι η Skoda, η οποία θα προσφέρει  το Skoda Enyaq ως leading car των συμμετεχόντων στον ποδηλατικό γύρο.

Το κορυφαίο ηλεκτρικό μοντέλο της Skoda αποτελεί την ιδανική επιλογή για αυτόν τον ρόλο, καθώς συνδυάζει ένα κορυφαίο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων και καινοτόμες τεχνολογίες που προάγουν την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης