Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τα γκαράζ των πλουσίων και διάσημων celebrities, 99 στις 100 περιπτώσεις περιλαμβάνουν supercars εκατομμυρίων και επιβλητικά οχήματα που αντικατοπτρίζουν το lifestyle των ιδιοκτητών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ένας στους 100 φαίνεται να είναι ο πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλυγουντ, Cristian Bale, ο οποίος όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξη του, δεν τον ενδιαφέρουν τα οχήματα. Για αυτό έχει επιλέξει και μετακινείται σχεδόν αποκλειστικά με το αγαπημένο του Toyota Tacoma Pick-up του 2003. Ένα «αγροτικό» όχημα με καρότσα που χαρακτηρίζεται για την αξιοπιστία και τις off road ικανότητες του.

Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο δείχνει πως η περιουσία του Κρίστιαν Μπέηλ είναι ανάμεσα στα 120 με 150 εκατ. δολάρια και είναι αρκετά ασφαλές να υποθέσουμε ότι ένα μεγάλο μέρος αυτής της περιουσίας προήλθε από την ερμηνεία του ως Bruce Wayne, γνωστός και ως Batman, στην περίφημη τριλογία του Christopher Nolan “Dark Knight”(και οι τρεις ταινίες απέφεραν περίπου 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα πρόκειται για την βασική έκδοση του μοντέλου με τον Bale να έχει πει σε συνέντευξη του πως του αρέσει το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί δεν του ζητάει τίποτα, είναι αξιόπιστο και του επιτρέπει να φορτώνει στη καρότσα μηχανές που τις λατρεύει. Ο ηθοποιός υπογραμμίζει ακόμη περισσότερο την πρακτικότητα του οχήματός του καθώς περνάει απαρατήρητος αλλά και κανείς δεν πρόκειται να κάνει απόπειρα να το κλέψει.

Ο Christian Bale είναι ένας βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός του Χόλιγουντ που προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους όταν δεν βρίσκεται στο προσκήνιο. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από μια απλή, αξιόπιστη μηχανή που να μπορεί να μεταφέρει ό,τι χρειάζεται από το σημείο Α στο σημείο Β χωρίς να τραβάει την ανεπιθύμητη προσοχή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης