Λίγο πριν ξεκινήσουν επίσημα οι παραδόσεις του απόλυτου muscle car, η Chevrolet έβγαλε σε δημοπρασία την πρώτη μονάδα του μοντέλου μέσω του οίκου Barrett Jackson.

Η δημοπρασία έγινε στο Λας Βέγκας, με ένα φανατικό συλλέκτη να δίνει το ποσό των 500.000 δολαρίων για την κάνει δική του. Όλα τα χρήματα δόθηκαν στο κολέγιο Creative Studies του Ντιτρόιτ.

Θυμίζουμε πως, η Corvette Z06 C7.R Edition θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες, βασίζεται στην αγωνιστική C7.R και είναι διαθέσιμη τόσο σε coupe αμάξωμα, όσο και σε cabrio. Φέρει το πακέτο Z07 Performance, το οποίο περιλαμβάνει carbon κεραμικά φρένα της Brembo, ελαστικά Michelin PS Cup 2, αποκλειστικές μαύρες ζάντες με Corvette Racing κεντρικό καπάκι, αεραγωγό από ανθρακονήματα στο καπό και κίτρινες δαγκάνες φρένων.

Το ίδιο αγωνιστικό μοτίβο ακολουθείται και στο εσωτερικό, με τα μπάκετ Competition Sport καθίσματα, τα Corvette Racing μαρσπιέ, τα carbon διακοσμητικά, τις μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με τις κίτρινες ραφές και τις σουέτ λεπτομέρειες να ξεχωρίζουν.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος