Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Όσοι ήταν να παραλάβουν τις επόμενες ημέρες το ολοκαίνουργιο Tesla Cybertruck τους, έλαβαν μία ειδοποίηση από την Tesla η οποία αναφέρεται σε «μια απροσδόκητη καθυστέρηση σχετικά με την προετοιμασία του οχήματός». Μάλιστα ένας χρήστης στο ίντερνετ ανέφερε πως 13 ώρες πριν το αναμενόμενο ραντεβού για την παραλαβή του Cybertruck, έλαβε το ίδιο μήνυμα χωρίς επεξήγηση ή νέα ημερομηνία παραλαβής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο, 13 Απριλίου, ο λογαριασμός X @WholeMarsBlog, ο οποίος δημοσιεύει συχνά αναρτήσεις σχετικά με την Tesla, έγραψε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία ακύρωσε όλες τις παραδόσεις Cybertruck για επτά ημέρες.

Ανέφερε επίσης ότι ο λόγος είναι πως το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ γκαζιού μπορεί να ξεκολλήσει και να σφηνώσει με τέτοιο τρόπο ώστε το όχημα να επιταχύνει ακούσια.

Ο ιδιοκτήτης του Cybertruck που βρίσκεται πίσω από τον λογαριασμό @el.chepito1985 στο TikTok δημοσίευσε ένα θέμα που αντιμετώπισε κατά την οδήγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Είπε ότι το μεταλλικό κάλυμμα γλίστρησε από το πεντάλ του γκαζιού και σφηνώθηκε σε ένα μικρό κενό μεταξύ του δαπέδου και ενός άλλου εσωτερικού πάνελ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πεντάλ να πιέζεται κάτω οδηγώντας σε ακούσια επιτάχυνση. Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης είπε ότι κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και ότι τα φρένα ήταν ικανά να υπερνικήσουν τους κινητήρες.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης