Πλάνα από dashcam ενός Mazda MX-5 Miata κοινοποιήθηκαν πρόσφατα στο Instagram δείχνοντας τη στιγμή μιας μετωπικής σύγκρουσης που θα μπορούσε εύκολα να είχε αποφευχθεί.

Το απόσπασμα δείχνει τον ιδιοκτήτη του MX-5 να απολαμβάνει τον εντυπωσιακό δρόμο, αλλά καθώς πλησιάζει σε μια δεξιά στροφή, θα παρατηρήσετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο ιδιοκτήτης μιας BMW Σειρά 3 που οδηγεί στη λάθος πλευρά του δρόμου, καθώς κινείται ταχύτατα και «κλείνοντας» τις στροφές σα να βρίσκεται σε πίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θέα του ιδιοκτήτη του MX-5 για τη BMW είχε μπλοκαριστεί από το προστατευτικό κιγκλίδωμα, οπότε όταν εμφανίστηκε το γερμανικό αυτοκίνητο, ήταν πολύ αργά για να αποφευχθεί η σύγκρουση. Ο οδηγός της Σειρά 3 έστρεψε γρήγορα προς τα δεξιά το τιμόνι, όμως δεν υπήρχε αρκετή πρόσφυση για να γίνει η μανούβρα.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εικόνες που τραβήχτηκαν μετά τη σύγκρουση δείχνουν ότι τόσο το Mazda όσο και η BMW υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Ο οδηγός του Mazda, Nick, περιγράφει το Miata M-Edition ως ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο και αποκαλύπτει ότι το αγόρασε μόλις τον Οκτώβριο. Ευτυχώς όμως οι επιβάτες και των δύο οχημάτων δεν τραυματίστηκαν. 

 

Όλοι έχουμε βρεθεί σε όμορφες στριφτερές και ορεινές διαδρομές, όμως όσο δελεαστικό και αν φαίνεται, ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να περνάμε έναν δημόσιο δρόμο για πίστα. Προσοχή σε όρια, ταχύτητα και φυσικά στους άλλους οδηγούς.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης