Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αποτελεί για 5η συνεχή χρονιά πρέσβειρα της Porsche Greece και πριν λίγες ημέρες παρέλαβε το νέο της, εντυπωσιακό όχημα, μία Taycan Sport Turismo GTS.Ένα όχημα που συνδυάζει την πρακτικότητα καθώς είναι Turismo, τις επιδόσεις καθώς διαθέτει 598 ίππους αλλά προστατεύει και το περιβάλλον έχοντας μηδενικούς ρύπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρία Σάκκαρη που φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, ταιριάζει απόλυτα με την δυναμική συμπεριφορά του αμιγώς ηλεκτρικού sedan υψηλών επιδόσεων το οποίο μάλιστα καταφέρνει επιτάχυνση 0-100 σε 3.7 δευτ. έχοντας παράλληλα αυτονομία 500χλμ. Η Porsche Taycan Sport Turismo GTS είναι τετρακίνητη, διαθέτει από έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα ενώ η μπαταρία είναι 93.4 kWh, με την τιμή του να αγγίζει τις 140.000 ευρώ.

Η Μαρία Σάκκαρη έχει δηλώσει πολλές φορές λάτρεις της εταιρίας , καθώς έχει αναφέρει πως ασπάζεται την ίδια ιδεολογία «Driven by Dreams».  «Όπως ο Ferry Porsche έκανε πραγματικότητα το 1948 το sport αυτοκίνητο που ονειρευόταν, έτσι κι εγώ διεκδίκησα με σθένος την αθλητική καριέρα που ονειρεύτηκα από μικρή, ξεπερνώντας τα όριά μου» δήλωσε η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια.

Από την μεριά του και ο νέος CEO του Ομίλου Μοτοδυναμική, κ. Πάρης Κυριακόπουλος δήλωσε «στο πρόσωπο της Μαρίας, αναγνωρίζονται η προσήλωση στους στόχους, η συνέπεια και το ήθος μιας αθλήτριας παγκόσμιας κλάσης με ισχυρή θέληση και αποφασιστικό πνεύμα, που αφενός αποπνέει  όλες τις αξίες της μάρκας, αφετέρου αποτελεί αληθινό πρότυπο για τη νέα γενιά και άξια πρέσβειρα της χώρας μας στο εξωτερικό».
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης