Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ανανεωμένη, αναβαθμισμένη και με περισσότερες νέες πρεμιέρες, η Αυτοκίνηση επιστρέφει δυναμικά και θα υποδεχτεί το κοινό στον σύγχρονο χώρο του Metropolitan Expo, του μεγαλύτερου εκθεσιακού κέντρου της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ελληνική έκθεση αυτοκινήτου έχει προγραμματιστεί για τις 23-31 Οκτωβρίου. Σχεδιάστηκε με στόχο να ικανοποιήσει απόλυτα τόσο το κοινό, όσο και τους συμμετέχοντες εκθέτες που την τιμούν κάθε χρόνο με την Η Αυτοκίνηση επιστρέφει παρουσία και την εμπιστοσύνη του.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διοργάνωση, κατά τη διάρκειά της οποίας θα διεξαχθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, όπως test-drives νέων μοντέλων, θεματικές ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, καθώς και συνέδριο παγκοσμίου βεληνεκούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από όλα τα καινούρια αυτοκίνητα, θα παρουσιαστούν οι νέες τάσεις στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, φυσικά η ηλεκτροκίνηση, οι εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, η αυτόνομη οδήγηση, διάφορα πρωτότυπα οχήματα, οι νέες τεχνολογίες και διάφορες εφαρμογές του μέλλοντος.

Να αναφερθεί ότι με επίσημη ανακοίνωση των συναρμόδιων υπουργείων ορίστηκε η έναρξη των εμπορικών εκθέσεων από 1η Σεπτεμβρίου 2021.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης