Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ανανεωμένη, αναβαθμισμένη και με περισσότερες νέες πρεμιέρες, η Αυτοκίνηση επιστρέφει δυναμικά και θα υποδεχτεί το κοινό στον σύγχρονο χώρο του Metropolitan Expo, του μεγαλύτερου εκθεσιακού κέντρου της χώρας.

Η ελληνική έκθεση αυτοκινήτου έχει προγραμματιστεί για τις 23-31 Οκτωβρίου. Σχεδιάστηκε με στόχο να ικανοποιήσει απόλυτα τόσο το κοινό, όσο και τους συμμετέχοντες εκθέτες που την τιμούν κάθε χρόνο με την Η Αυτοκίνηση επιστρέφει παρουσία και την εμπιστοσύνη του.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διοργάνωση, κατά τη διάρκειά της οποίας θα διεξαχθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, όπως test-drives νέων μοντέλων, θεματικές ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, καθώς και συνέδριο παγκοσμίου βεληνεκούς.

Εκτός από όλα τα καινούρια αυτοκίνητα, θα παρουσιαστούν οι νέες τάσεις στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, φυσικά η ηλεκτροκίνηση, οι εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, η αυτόνομη οδήγηση, διάφορα πρωτότυπα οχήματα, οι νέες τεχνολογίες και διάφορες εφαρμογές του μέλλοντος.

Να αναφερθεί ότι με επίσημη ανακοίνωση των συναρμόδιων υπουργείων ορίστηκε η έναρξη των εμπορικών εκθέσεων από 1η Σεπτεμβρίου 2021.