Του Περικλή Χαλάτση

Οι διοργανωτές – με εμπειρία 25 ετών- της μοναδικής έκθεσης για το αυτοκίνητο «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ», θα προσφέρουν τη δυνατότητα στους φίλους των τεσσάρων τροχών και της τεχνολογίας να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου αλλά και τις αφίξεις νέων μοντέλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εισαγωγικές εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023», έχουν ήδη έτοιμα τα μοντέλα τους στα περίπτερα αφού σήμερα το απόγευμα θα γίνει και η press day.

Από αύριο Σάββατο στελέχη των αυτοκινητοβιομηχανιών θα απαντούν στα ερωτήματα των επισκεπτών και θα εξηγούν όλα όσα αφορούν τις εξελίξεις για την ηλεκτροκίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους χώρους της έκθεσης θα υπάρχουν περισσότερα από 50 νέα μοντέλα αυτοκινήτου ενώ αρκετά από αυτά θα κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στο ελληνικό κοινό.

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά, καθώς και νέα μοντέλα με κινητήρες βενζίνης και diesel, που καλύπτουν την ανάγκη κάθε οδηγού. Παράλληλα, τα νέα SUV, θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς, σε μία κατηγορία που το ενδιαφερόμενο κοινό είναι πάντα μεγάλο.

Το ολοκαίνουργιο MG4

Από την έκθεση δεν θα λείψουν και τα sport μοντέλα που αναμένεται να κλέψουν την καρδιά κάθε λάτρη της ταχύτητας. Οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τους 80.000.

Fiat 600

Οι επισκέπτες θα μπορούν να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα και να ενημερωθούν για όλα τα προτερήματά τους.

Για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023», θα πραγματοποιηθεί το πιο σημαντικό συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες.

H Ford θα αποκαλύψει το Explorer, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μεσαίο crossover

Jeep Avenger

Το ηλεκτρικό Dacia

Το νέο RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC

Το «1ο Συνέδριο Energy Save», θα γίνει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 , στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου είναι ο όμιλος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Α.Α, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023» θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 και οι πύλες της θα κλείσουν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023. Οι ώρες λειτουργίας από Δευτέρα – Παρασκευή θα είναι από τις 15:00 – 21:00 ενώ το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Έξω από την έκθεση που θα γίνει στο κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) υπάρχει δωρεάν Parking.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης