Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Η Mercedes-Benz στην έρευνα “Best Global Brands 2023” της Interbrand βελτίωσε ακόμα περισσότερο την ηγετική της θέση ως η πιο πολύτιμη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο. Η μάρκα με το αστέρι αναρριχήθηκε στην έβδομη θέση .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από πέντε συνεχόμενα χρόνια στο νούμερο οκτώ, το αστέρι τώρα λάμπει από την έβδομη θέση των πιο σημαντικών εμπορικών σημάτων στον κόσμο. Η αύξηση της αξίας της μάρκας κατά εννέα τοις εκατό φέτος, υπογραμμίζει τη συνεπή μετατροπή της εταιρείας σε μια εμβληματική μάρκα που εντυπωσιάζει με την εξαιρετική της αισθητική, τις καινοτόμες τεχνολογίες και την βιωσιμότητα που την χαρακτηρίζουν.

Η Bettina Fetzer, Αντιπρόεδρος Επικοινωνίας & Marketing Mercedes Benz AG ανέφερε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

« Η αύξηση στην αξία της επωνυμίας μας είναι ένα κορυφαίο επίτευγμα ολόκληρης της ομάδας της  Mercedes Benz, που μας κάνει όλους πολύ περήφανους. Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί επιβεβαίωση των προσπαθειών μας, αλλά μας δίνει ταυτόχρονα ένα ισχυρό κίνητρο: χτίζουμε σταθερά πάνω στην κληρονομιά της μάρκας μας για να διαμορφώσουμε το μέλλον – με στόχο να κατασκευάζουμε τα πιο επιθυμητά αυτοκίνητα στον κόσμο.»

 

Με την αναπροσαρμογή της στρατηγικής της εταιρείας το 2021, άλλαξε και ο πυρήνας της μάρκας. Η μάρκα με το αστέρι πλέον εκφράζεται με το μότο «Desire for Iconic Luxury» («Επιθυμία για Εμβληματική Πολυτέλεια»). Έτσι, η εταιρεία συνδυάζει δύο ουσιώδη χαρακτηριστικά: τις ισχυρές της ρίζες ως κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων και δημιουργός εμβληματικών μοντέλων και το καινοτόμο πνεύμα με το οποίο η Mercedes Benz οδηγεί τις εξελίξεις στην αυτοκίνηση. Εστιάζει περισσότερο από ποτέ στη λάμψη της μάρκας, η οποία επιφέρει τη διαμόρφωση της κουλτούρας της και αναπτύσσεται προσεκτικά, ενώ εξακολουθεί να τιμά την κληρονομιά της μάρκας. Στόχος είναι να διαμορφώσει την ψηφιακή εποχή, δημιουργώντας τα πιο επιθυμητά οχήματα και υπηρεσίες στον κόσμο.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης