Τη μία και μοναδική E-Type με μακρύτερο μεταξόνιο αλλά και ασορτί μπαγκαζιέρα, δημιούργησε η Classic Motor Cars, η οποία εξειδικεύεται στην ανακατασκευή ιστορικών μοντέλων της Jaguar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βρετανική εταιρεία με έδρα το Bridgnorth, έλαβε μια παραγγελία από ένα αμερικανό πελάτη προκειμένου να αναβαθμίσει και να αυξήσει τους χώρους της E-type του 1968. Οι μηχανικοί της Classic Motor πήραν λοιπόν το αυτοκίνητο  – σημειωτέον ήταν τρακαρισμένο – και αύξησαν το μεταξόνιο κατά 11,4 εκατοστά.

Επανασχεδίασαν την υφασμάτινη οροφή και αύξησαν το διαθέσιμο εσωτερικό ύψος κατά 3 εκατοστά, ενώ έκαναν επεμβάσεις και στο πάτωμα του χώρου αποσκευών ώστε να μεγαλώσει το ρεζερβουάρ και να χωρέσει μια ρεζέρβα κανονικού μεγέθους. Επίσης, πρόσθεσαν ένα κιβώτιο πέντε σχέσεων, υδραυλική υποβοήθηση στο τιμόνι, air condition, άλλαξαν τα φρένα, καθώς και την ανάρτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο ξεχωριστό κομμάτι όμως, ήταν η δημιουργία μιας πανομοιότυπης με το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου, μπαγκαζιέρας. Συνδέεται με ένα παραδοσιακό αφαιρούμενο κοτσαδόρο με τη βάση στήριξης να βρίσκεται στο φωτιστικό σώμα της όπισθεν.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης