Η δημοσιοποίηση από το zougla.gr έφερε αποτέλεσμα και τελικά το σπάνιο Mercury Montclair του 1956 που είχε κλαπεί τα ξημερώματα της Δευτέρας από το Αιγάλεω βρέθηκε… Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του Mercury Montclair βοήθησε για να βρεθεί το σπάνιο αυτοκίνητο στην περιοχή του Περιστερίου… εν λόγω κλασικό όχημα (ίσως να είναι και μοναδικό στην Ελλάδα) σύρθηκε από ένα Lada Niva το οποίο παράτησαν στην περιοχή του Περιστερίου (απέναντι από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού).

Σε αυτό το σημείο το σκέπασαν με το σκεπτικό να το τοποθετήσουν σε νταλίκα και να το στείλουν κατά πάσα πιθανότητα στο εξωτερικό. Ωστόσο η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του αυτοκινήτου κινητοποίησε όλο το σύστημα και με τη βοήθεια κάποιου περαστικού που το είδε ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους.. τσάκωσαν στο δρόμο
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως το αυτοκίνητο είχε φορτωθεί σε γερανό και 300 μέτρα αφότου είχε ξεκινήσει τον σταμάτησαν οι άνθρωποι της ομάδας ΔΙΑΣ και οδήγησαν τους επιβάτες του οχήματος στο αστυνομικό τμήμα. Προφανώς πρόκειται για σπείρα αλλοδαπών που δραστηριοποιείτο σε τέτοιου είδους κλοπές.

Μέσω του zougla.gr ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με βοήθησε και μου έδωσε πληροφορίες για το που βρισκόταν τον όχημα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας ΔΙΑΣ και την Ασφάλεια που έκανα ότι ήταν απαραίτητο για να βρεθεί το Mercury Montclair».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης