Οι λέσχες κλασικών αυτοκινήτων ΦΙΛΠΑ και ΣΙΣΑ διοργανώνουν το «4ο Κλασικό Ράλι Ελλάδας» το διήμερο 13-14 Απριλίου. Στον φετινό αγώνα θα συμμετάσχουν έως 60 ιστορικά αυτοκίνητα, τα οποία θα αγωνιστούν σε θρυλικές «απλές» και «ειδικές» διαδρομές που θα διασχίσουν την Αττική, την Κορινθία, την Αργολίδα και την Αρκαδία.

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα, το Σάββατο 13 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του πρώτου σκέλους. Τα αυτοκίνητα θα κινηθούν σε διαδρομές που θα εναλλάσσονται σε παράκτιους και ορεινούς δρόμους και θα αναμετρηθούν σε απαιτητικές ειδικές διαδρομές. Το πρώτο σκέλος θα περάσει από Μελετάκι, Σχίνο και Λουτράκι. Μετά, θα συνεχίσει για Σουληνάρι, Νεμέα, Γαλατά, Ψάρι, Καλιανούς, Στυμφαλία, Λεβίδι, Μαίναλο και θα τερματίσει στη Βυτίνα, όπου θα γίνει και η μεγάλη ανασυγκρότηση της ημέρας. Από εκεί τα πληρώματα θα φύγουν για Δούκα Βρύση, Γυμνό, Μυκήνες και Ναύπλιο, όπου θα γίνει ο τερματισμός της πρώτης ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την επομένη το πρωί, τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς Άστρος, Αγ. Ανδρέα, Καστάνιτσα και Αγ. Πέτρο και έπειτα από μία σύντομη ανασυγκρότηση θα συνεχίσουν για Βαμβακού, Καρυές, Βούρβουρα και Αχλαδόκαμπο. Με τη συμπλήρωση περίπου 650 αγωνιστικών χιλιομέτρων και την εκτέλεση περίπου 15 ειδικών διαδρομών ακριβείας ο αγώνας θα τερματίσει στο Άργος.

Για πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε πατώντας εδώ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης