Στην Ελλάδα ορισμένα από τα κορυφαία μοντέλα της Alfa Romeo

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019, 08:02
Στην Ελλάδα ορισμένα από τα κορυφαία μοντέλα της Alfa Romeo

Οι φίλοι της Alfa Romeo και οι λάτρεις των τεσσάρων τροχών θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν ορισμένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της μάρκας, ιστορικά και σπάνια οχήματα στους ελληνικούς δρόμους.

Ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους της Alfa Romeo στον κόσμο, το Registro Italiano Alfa Romeo (RIAR), επέλεξε τη χώρα μας για μία ξεχωριστή καλοκαιρινή εξόρμηση. Τα μέλη του οργανισμού θα κάνουν τον Γύρο της Μακεδονίας από τις 4 έως τις 13 Ιουλίου, οδηγώντας τα συλλεκτικά οχήματά τους.

Το tour περιλαμβάνει εκδρομές στην Καστοριά, στις Πρέσπες, στο Νυμφαίο, στη Βεργίνα και στο Άγιο Όρος. Η βάση τους θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις, καθώς και έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων.

Η εφετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τα μέλη των συλλόγων Alfa Romeo που θα ήθελαν να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Ελληνικό Σύνδεσμο του RIAR (Άγγελο Παπούλια, angelospapoulias@gmail.com).

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019, 08:02