Έκαναν... γλάστρα τον παλιό Σκαραβαίο!!!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014, 11:32
Έκαναν... γλάστρα τον παλιό Σκαραβαίο!!!

Τα αυτοκίνητα έχουν συνήθως ημερομηνία λήξης, αλλά ορισμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το αγαπημένο τους τετράτροχο μπορεί να καταλήξει στην ανακύκλωση... Γι' αυτό έχουν σκεφτεί λύσεις, όπως για παράδειγμα αυτό που συνέβη με το VW Beetle και το δημοσιεύει το zougla.gr... Τις εικόνες για τη στήλη «Η φωτογραφία της ημέρας» μας τις έστειλε ο Γιώργος Δρίβας από τους Δελφούς, ο οποίος μας γράφει:

«Σας στέλνω κάτι φωτογραφίες από ένα θέμα που πραγματικά με μάγεψε. Είναι στην Κωπαΐδα, μετά τη Θήβα προς Λειβαδιά, στη νέα ανισόπεδη διάβαση για Βάγια, και τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Από πλευράς μου, συγχαρητήρια στον εμπνευστή της ιδέας».

 


O κίτρινος «Σκαραβαίος»...... δεν κινείται, αλλά έχει μετατραπεί σε γλάστρα!!!Καθόλου άσχημο - από το να καταλήξει στην ανακύκλωση...
Στη φωτογραφία αυτή φαίνονται και τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια...


Οι περαστικοί απολαμβάνουν όμορφη θέα!!!


Για να δείτε τις προηγούμενες «φωτογραφίες της ημέρας» πατήστε ΕΔΩ

Αν έχετε και εσείς μια φωτογραφία με θέμα το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα (κατά προτίμηση δική σας) και θέλετε να δημοσιευτεί στο zougla.gr, μπορείτε να τη στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση automoto@zougla.gr με την ένδειξη «για τη φωτογραφία της ημέρας».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014, 11:33