Δύο εικόνες δημοσιεύουμε σήμερα στην καθημερινή στήλη «η φωτογραφία της ημέρας». Ο Γιάννης Φ. τον περασμένο Αύγουστο ξεκίνησε από την Αθήνα με την ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα και την αρραβωνιαστικιά του με προορισμό το χωριό του, την Καλαμπάκα.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από μονοήμερη εκδρομή στην Καστοριά και είναι τραβηγμένες δίπλα στη λίμνη της Καστοριάς. Όπως μας έγραψε, αλλά μπορούμε να το διαπιστώσουμε και εμείς οι ίδιοι βλέποντας και τις εικόνες, η διαδρομή και τα τοπία είναι απλά υπέροχα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις φωτογραφίες μάλιστα τις αφιερώνει στη γυναίκα της ζωής του Γιάννα, ενώ εύχεται και ελπίζει για πολλά ακόμη χρόνια να συμμερίζεται την αγάπη που έχει για τη μοτοσικλέτα και τις βόλτες και φυσικά να τον ακολουθεί στα ταξίδι που κάνει όπως και τώρα.

 

Δίπλα στη λίμνη της Καστοριάς…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοτοσικλέτα του Γιάννη Φ…

    

Για να δείτε τις προηγούμενες «φωτογραφίες της ημέρας» πατήστε ΕΔΩ

Αν έχετε και εσείς μια φωτογραφία με θέμα το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα (κατά προτίμηση δική σας) και θέλετε να δημοσιευτεί στο zougla.gr, μπορείτε να τη στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση automoto@zougla.gr με την ένδειξη «για τη φωτογραφία της ημέρας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης