Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Honda φύλαγε ένα μεγάλο μυστικό για την φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Ιαπωνίας, το οποίο δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Prelude.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιαπωνική φίρμα παρουσίασε το Prelude concept, το οποίο είναι ένα εκλεπτυσμένο κουπέ όχημα με αμιγώς ηλεκτρική καρδιά. Μάλιστα οι ίδιοι οι υπεύθυνοι της εταιρίας είπαν πως το συγκεκριμένο concept είναι ένα βήμα πριν την παραγωγή, οπότε πιθανότατα βλέπουμε την έκτη γενιά του θρυλικού μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα όμως, δεν προχώρησαν σε καμία αποκάλυψη γύρω από το συγκεκριμένο concept, μη δίνοντας καμία πληροφορία ούτε αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά ούτε για τις τεχνολογίες που φέρει μαζί του.

Κατά την αποκάλυψη του, οι άνθρωποι της Honda αρκέστηκαν στο να το χαρακτηρίσουν «σπορ» και ότι θα προσφέρει «έναν ενθουσιασμό που δεν έχετε νιώσει ποτέ πριν».

Η εμπορική πορεία του Honda Prelude ξεκίνησε το 1978, η πρώτη γενιά του προσέφερε οικονομικές σπορ επιδόσεις με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Ήταν το πρώτο Honda που διέθετε ηλιοροφή, και όταν τελικά αποσύρθηκε 2001, το Prelude προσέφερε μέγιστη ισχύ 217 ίππων στην Ιαπωνία και 200 ίππων στις ΗΠΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης