Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι μεταγραφικές κινήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στο MotoGP και μάλιστα είναι ηχηρές και άκρως Ψάχνει το χαμένο του κίνητρο ο Alex Marquez και ελπίζει να το βρει στην Ducati.ενδιαφέρουσες. Μετά τον Jack Miller ο οποίος αφήνει την Ducati για την KTM, σειρά πήρε ο Alex Marquez να ανακοινώσει πως το 2023 θα βρίσκεται στην ομάδα της Gresini και θα οδηγήσει τη μοτοσικλέτα της Ducati.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός, αδερφός του Marc Marquez, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Honda έχοντας πολύ λίγες καλές στιγμές. Ιδιαίτερα φέτος τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο με τη μοτοσικλέτα να μην είναι ανταγωνιστική και τον ίδιο να είναι απελπισμένος. Στο πλευρό του Marquez στην ομάδα της Gresini θα βρίσκεται ο Fabio Di Giannantonio ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην πρώτη του χρονιά στο MotoGP.

 

Ο Alex Marquez είπε στην ανακοίνωση της Gresini: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα μετακομίσω στην ομάδα Gresini MotoGP. Επίσης, είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω μια νέα περιπέτεια. Είναι σημαντικό για μένα να κάνω μια αλλαγή για να βρω το ίδιο κίνητρο που είχα όταν ήρθα στην μεγάλη κατηγορία. Αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα, με μια ομάδα που έχει βοηθήσει το πρωτάθλημα. Ακόμα έχουμε μισή χρονιά μπροστά μας για να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να αρχίσω το 2023 με επιπλέον κίνητρο».

Ο Marquez θα πάρει τη θέση του Enea Bastianini με τον Ιταλό να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα που θα βρίσκεται το 2023. Σίγουρα θα οδηγεί μοτοσικλέτα της Ducati, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα είναι στην εργοστασιακή ομάδα ή στην ομάδα της Pramac. Υπομονή!

Ελπίζει στην Ducati να βρει αυτό που θέλει ο Alex.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP: Σκληρή ποινή στον Fabio Quartararo – Τα «έχωσε» ο Γάλλος στους Αγωνοδίκες

Συγκινητική επανένωση Rainey και Yamaha μετά από 30 χρόνια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης