Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντώνης Σάγμαλης γεννήθηκε το 2003 και μόλις στα 8 του χρόνια οδήγησε μοτοσικλέτα… Όπως αποδείχτηκε η σχέση που ανέπτυξαν ήταν μεγάλη και αυτό αποτυπώθηκε από τις διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με το… καλημέρα, το 2013 οπότε και ξεκίνησε να τρέχει σε αγώνες κάτω από την επίβλεψη του Μενέλαου Μερεμετσάκη, κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος και να βγει δεύτερος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το 2014 κατακτά και πάλι τον τίτλο του πρώτου στη Βόρεια Ελλάδα και του δεύτερου σε πανελλήνιο επίπεδο και αφήνει την στάμπα του στο πρωτάθλημα νοτιοανατολικής Ευρώπης κατακτώντας την δεύτερη θέση.

Δείτε το video με τον 12χρονο αναβάτη Αντώνη Σάγμαλη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανερχόμενο ταλέντο…
Παράλληλα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου τον τιμά με το έπαθλο «ανερχόμενο ταλέντο», κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά και αφορά αθλητή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Φέτος πήγε ακόμα πιο ψηλά κατακτώντας το πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και τον αντίστοιχο τίτλο στο πρωτάθλημα ΝΑ Ευρώπης.

H συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική για τον νεαρό αναβάτη τον οποίο στηρίζει το zougla.gr, όπως άλλωστε συμβαίνει και με κορυφαίους οδηγούς και ταλέντα στην Ελλάδα… Υπομονή καθώς το 2016 είναι κοντά και σίγουρα θα δούμε την ελληνική σημαία να κυματίζει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες…

 

Του ευχόμαστε να είναι πάντα πρώτος και να έχει μαζί του την ελληνική σημαία...

       

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης