Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ολοκληρώθηκε η τρίτη επέμβαση στο χέρι του Marc Marquez και τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά. Ωστόσο Ίσως χάσει τον πρώτο αγώνα του 2021 ο Marquezτα πράγματα δεν είναι ρόδινα για τον Ισπανό πολυπρωταθλητή καθώς η ανάρρωσή του αναμένεται πολύ δύσκολη και κυρίως πολύπλοκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάρκεια της επέμβασης διαπιστώθηκε λύμοξη στο οστό του εγχειρισμένου χεριού του με αποτέλεσμα να χρειαστεί νέα μεταμόσχευση οστού προκειμένου να ξεκινήσει πάλι το οστό να αναπτύσεται σωστά.

Αποτέλεσμα της επέμβασης ήταν ο Marquez να χρειαστεί να παραμείνει αρκετές μέρες στο νοσοκομείο ώστε να του χορηγηθεί κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή με αντιβιοτικά για να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος.

Το tweet του Marquez κρύβει αισιοδοξία, αλλά και ανησυχία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος του Ισπανού είναι η πλήρης αναρρωση

Η αποθεραπεία του ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά από τα ίδια τα λεγόμενα του Marc, τα πράγματα αναμένονται δύσκολα. Σε ένα tweet του ο Ισπανός τόνισε πως πρέπει σε αυτόν τον αγώνα να φτάσουμε στη γραμμή τερματισμού, κάτι που δείχνει και τη δική του ανησυχία για την κατάσταση.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως η στήριξη στον Marquez για γρήγορη και πλήρη ανάρρωση είναι δεδομένη από όλη την οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

Μερικές απίστευτες στιγμές του Marquez εντός πίστας

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης